Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję moda usuwającego drzewa

Joelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje moda który usówa drzewa lub ich korony szukałem ale nie mogę znaleść nigdzie to aktualnej wersji gry do syatszych sa ale z ta mam problem z góry dziękuje

Opublikowano

Ten trainer to tragedia. Ja uzywam modyfikacji ściagniętej z rosyjskiej strony. Oni mają wszystko. Wystarczy poszukać w google, wpisując speed tree.

Opublikowano

Ten trainer to tragedia. Ja uzywam modyfikacji ściagniętej z rosyjskiej strony. Oni mają wszystko. Wystarczy poszukać w google, wpisując speed tree.

Ja używam pierwszego trainera i uważam że jest bardzo dobry(a oprócz tego Ctrl + F10 można wydłużyć smugi). Mógłbyś następnym razem uzasadniać swoje opinie?

Opublikowano

nie opłaca się, uwierz..

Czemu? Gra się znacznie lepiej, a żadnych konsekwencji. Nielegalne mody są nielegalne dlatego że dają przewagę. Niekiedy po prostu ratują życie(w grze oczywiście), jeśli umie się ich używać.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja używam pierwszego trainera i uważam że jest bardzo dobry(a oprócz tego Ctrl + F10 można wydłużyć smugi). Mógłbyś następnym razem uzasadniać swoje opinie?

Moim uzasadnieniem jest to, że w takich trainerach do gier online mogą być ukryte keyloggery. Dlatego wolę używać czystych plików niż jakichś dziwacznych programików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...