Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Broker

lakiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie  kupuje rzeczy u trade brokera <aukcje>   np    caly  złoty  set     ale pozniej  nie moge   go sprzedac <wystawic > i tak za kazdym  razem  dlaczego  ?  gdy  chcem go  wystawic jest on na szaro   prosze o pomoc

Opublikowano

Większość armorów jest soulbindowanych, znaczy, że po ubraniu go, jest przypisany do twojej postaci, więc sprzedać go nie sprzedasz. 

Opublikowano

Gdy masz na szaro ikonki z ekwipunku, to znaczy, że nie możesz ich sprzedać (jeżeli u Trade Broker`a nie możesz, spróbuj u zwykłego NPC, np. od map, glyphów sprzedać, jeżeli nie, to po prostu wyrzuć te itemy, bo szkoda miejsca). Złote itemy, gdy założysz to nie możesz już ich sprzedać/przekazać, ponieważ są przypisane do Twojego konta/postaci, ja to sobie tłumacze jako "przypisanie do duszy" - chyba gdzieś tak było na innym MMO, albo znajomy mi tak tłumaczył :D

Opublikowano

Ponieważ ta zbroja mu wypadła, ale jej nie założył, tym samym nie przypisała się do jego postaci, więc mógł ją sprzedać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...