Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Wymieniać xeratha na yasuo?

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Tak jak w temacie

Xerath miał reworka i nie podoba mi się teraz i czy warto pisać do riotu o zwrot kasy(nie muszę mieć żetonów jak champ miał reworka) i co polecacie:Napisać i kupić yasuo czy zostawić xeratha i jeszcze spróbować nauczyć się nim grać?

Opublikowano

Jak ciągnie Cie do Yasuo to kup sobie Yasuo. Dopóki nagrasz się Yasuo to uzbierasz ponownie na Xeratha.

Opublikowano

Dzieki,jutro przemysle to dokladniej

Twoja opinia jest bardzo pomocna,jak uwazasz,czy yasuo jest warty tego calego zamieszania?

Poczekam jeszcze troche,co sadza o tym inni

Opublikowano

Po tym nerfie odradzam ci yasuo, to byl moj main ale 220 absorbu dmg to troche za duzo, jezeli chcesz ad mida to polecam zeda escape, dmg, slow

Opublikowano

Dzieki,jutro przemysle to dokladniej

Twoja opinia jest bardzo pomocna,jak uwazasz,czy yasuo jest warty tego calego zamieszania?

Poczekam jeszcze troche,co sadza o tym inni

http://scr.hu/26j8/oz1u7

Bogowy champion, polecam jak najbardziej. W late już po 30 minucie jak nie padniesz instantowo to robisz całego team fighta. Niby ta tarcza... ja nie czuję różnicy ;)

Opublikowano

W late słabnie. Walnąłem nim pente ale i tak ic go nie polecę po 20 grach się znudzi zwróc xeratha i kup coś innego

Opublikowano

Wymien, ja nadal nie widze Xeratha w tym meczu, troche sie ich pojawilo po tym reworku ale nadal nie zachwyca, a Yasuo to dobry pick choc czesto banowany wiec czesto nim sobie rankedow nie pograsz, jego plusy:
+Brak many

+Ochronka z pasywki

+Harras

+Podrzuty

+Sciana przez ktora nie przejdzie zaden aa/skill

+Dobry w kazdej fazie gry

sstwc.jpg

Opublikowano

Po tym nerfie odradzam ci yasuo, to byl moj main ale 220 absorbu dmg to troche za duzo, jezeli chcesz ad mida to polecam zeda escape, dmg, slow

Ten nerf jest nie odczuwalny, on nadal niszczy swoich wrogów :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Zeda mam,xerath byl moim mainem kiedys ale teraz jak enemy lazi za minionami to go z e nie trafisz,to ulti ma za male pole razenia tzn to kolko jest za male i trafiam jednym na trrzy bo uniki robia

Opublikowano

Kup sobie tego Yasuo, gra jest na 100% bardziej interesująca niż xerath'em, a dzięki jego mocy jak nie padniesz robisz tf'a. Niby nerf tej tarczy, ale ja nic nie poczułem, a gram nim bardzo często.

Nadal polecam ci zwrócić xeratha i kupić yasuo, zanim się nacieszysz yasuo będziesz już miał pz'ty na xeratha.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Dobra napisałem do riotu, teraz tylko czekać na zwrot :)

Mam jeszcze pytanko; Czy można go budować pod tanka i jakie są core itemy na niego?

Opublikowano

Można złożyć coś na survi: GA/Randuin/Frozen (?),Banshee itp.

Core to: Statik, Infinity i buty. Potem zależy Hydra/BT i coś na survi lub LW lub na odwrót LW i coś na survi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...