Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dosyc tego!!!!

baver45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co to ma byc to forum mial byc dla wszytskich uzytkownikow a wszystko co najlepsze jak np poradnik na 5th slot itp wrzucacie do warrock private.I to jest niby forum dla uzytkownikow nie gowno z tego sa tylko hacki z czego jestem zadowolony.

BARDZO WAM DZIEKUJE

Opublikowano

Po części to sie nawet z toba zgadzam to forum niezałapie tylu użytkowników jak wszystko co dobre bedzie tylko dla VIPów.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Specjalista
Opublikowano

Ten poradnik nie jest taki jaki się wydaje...Kicki idą , czasem bany... są konkursy na vip'y dostępy do private...Pewnie masz 10 lat i niewiesz nawet co to jest cheat engine...Pomyśl trollu...chcesz żeby było jak z wklejaniem?Masowe banowanie ok.25k kont...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Mi nie chodzi tylko o poradnik bo wszystko co najlepsze idzie do vipow czy to sprawiedliwe i nie mam 10lat troche sie wkurzylem ALE TAK NIE POWINNO BYC

Opublikowano
wy to macie problemy ten 5th slot to to samo jak byś włączył 5th slot w hacku

tak...tylko niektorzy nie są tak mocni psyhicznie...nie mogą powstrzymac ciekawosci a z tym łączy sie nienawisc...zachłannosc...kilo..musisz sie juz z tym pogodzic...

a ty gosciu co ten temat zrobiles...bys lepiej zapracował ciezka praca na dostep do WR private a nie wszytsko bys chcial na tacy

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

Nie tylko mowie ze wszystko to co najlepsze wy trzymacie w warrock private a to forum jest dla wszytkich a nie dla wybranych osob.

dobra nie bede sie klucil mozecie sobie trzymac te poradniki itp dla vipow tylko mowie ze to nie fer

Opublikowano
Nie tylko mowie ze wszystko to co najlepsze wy trzymacie w warrock private a to forum jest dla wszytkich a nie dla wybranych osob

ale powinienes wiedziec ze dzieki ciezkiej i nie tyle efektownej co efektywnej pracy, osiągniesz wszystko... i nie wkurzaj sie od razu..tylko next razem..przemysl 100 razy a raz napisz.. jak do tego dorosniesz...zamiesć posta z potwierdzeniem

Pozdrowionka ;D

Specjalista
Opublikowano

W wr private chodzi o to... ty zrób coś dla innych , inni zrobią coś dla ciebie...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Specjalista
Opublikowano

Starać się zrobić V.I.P'a opublikować robić update i może dostaniecie... Ja się staram już od jakiegoś czasu może będa tego rezultaty w przyszłości...

JH

Opublikowano
W wr private chodzi o to... ty zrób coś dla innych , inni zrobią coś dla ciebie...

dokładnie...nigdy sam nie uzyskałem dostępu do wr priv i nie zalezy mi na tym..poprostu tam trzeba zasluzyc...dlatego sie tam nie pcham...i wy wszyscy...miejcie troche honoru, chociaz troche, a bedzie super

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

kilo_kartofli to czyli jak jeszcze bylo wklejanie broni (bo teraz jest cos tam procedure id...) to niemorzna bylo np wkleic m134???

JEDEN STRZAL JEDNA ŚMIERC

ALBO PARE STRZALOW

Opublikowano

a ja wam coś powiem. Po co dawać wszystkim, żeby za 2 dni było wykrywalne? Pomyslcie ludzie.

Closed.

bez gif.

• Dodaj nową pozycję...