Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wie ktoś jak naprawić dungi na game 30k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy wie ktoś jak naprawić na game 30k dungeony , sprawa polega na tym że wywalają one Chanele .

Sprawa polega na tym że gdy wejdziemy na jakiś dungeon nowy 2 osobami , potem logniemy postaciami wejdziemy znowu i dodamy kogos do pt to wywala game .

I mam prośbe , kto mial ten problem i sobie z tym poradził o napisanie jak rozwiązać problem .

Z góry dziękuje , limit like .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Problem polega na tym że dodam np dungeon wieza orkow wejdziemy na niego dajmy na to 2postaciami, potem logniemy postaciami i wejdziemy znowu a potem dodamy kogos do pt to odrazu wywala game gdy usuniemy dungeon problemu nie ma ten problem wystepuje na game 30k ( dokladniej uzywam te od terenzo )

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Difem nie bardzo to naprawisz są w sposoby quest albo nowa funkcja w sourcu :D jak chcesz napisz do mnie to ci chętnie pomogę ;)

Jaaaaaaaka funkcja... Cooo?

Wystarczy dodać jeden warunek, który sprawdza czy VID lidera grupy istnieje.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Jasna sprawa, tak jak up podaje. Można nawet timerem + get_nick lidera i sprawdzenie vid. Gdy nie bedzie to albo wywala albo nie wiem co chcesz.. 

Lub x/y gdy będzie większy to samo.

Opublikowano

Jasna sprawa, tak jak up podaje. Można nawet timerem + get_nick lidera i sprawdzenie vid. Gdy nie bedzie to albo wywala albo nie wiem co chcesz.. 

Lub x/y gdy będzie większy to samo.

Chodziło mi raczej o liba, ale niech już każdy zrobi jak uważa.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Chodziło mi raczej o liba, ale niech już każdy zrobi jak uważa.

Ja tylko podałem łatwiejszy przykład. Myślisz że ktoś kto potrafi coś napisać by napisał taki temat? Więc co mu da że powiesz mu o libie skoro on pewnie nie ma pojęcia jak wygląda jego konstrukcja..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...