Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowali mi konto

Faither

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle się naczytałem, że wszystko niewykrywalne, że się nie da, że banów się nie łapie bo EA nad tym nie panuje.. a jednak! Dostałem dzisiaj piękny e-mail na swoją pocztę o treści..

Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your Need for Speed World account, to be in violation of our Terms of Service.

You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:

Promote, encourage or take part in any activity involving taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software.

Due to the above we have permanently blocked your access to Need for Speed World.

Account closure is reserved for the most serious breaches of our Terms of Service, but can also be applied in cases where an account has accumulated a number of violations over a period of time.

Should you wish to review our Terms of Service they can be found here:

TU BYŁ LINK

Thank you for your understanding in this matter. 

Yours sincerely,

EA Terms of Service

Note: If you feel you have received this suspension in error, please contact us at [email protected]

Jeżeli ktoś jest ciekawe z czego korzystałem to:
- Bot (a) lot
- Pursuit bot
- MP Killah 2.0

Mam nadzieję, że to będzie dla was mała przestroga ;>!
Wątpię, że się od tego odwołam, nawet nie próbuję..
Co do tego czy wydałem coś na konto i "przymknęli na mnie oko", wydałem jakieś 25zł..

/gif

Opublikowano

daj link do konta na nfstimes możliwe, że tam są widoczne wyniki z autofinisha i w ten sposób wpadłeś

Podałeś MP Killah 2.0 więc przez masową liczbe raportów mogłes wyłapać bana. Jakich opcji używałes w Bot A lot ?

Opublikowano

Prawdopodobnie nawalał MP Killah, i go wyłapali, ludzie widzą autofinisha tego bota, kiedyś czytałem jak na mnie przeklinali, i mówili że jestem hacker.
Staty czystę, więc to przez Auto finisha, reporty najpewniej szły masowo, i jest efekt.

Opublikowano

Tylko, że na MP gram może jakieś 2 dni i samego autofinisha użyłem z 4-5 razy, nie więcej.. Więc wątpię, że to akurat przez MP :)

/gif

Opublikowano

Wystarczy 4-5 razy go użyć. Jeden jest banowany nawet za pierwszym razem, a inny może grać przez cały miesiąc i nie wyłapie bana.

Opublikowano

Wystarczy 4-5 razy go użyć. Jeden jest banowany nawet za pierwszym razem, a inny może grać przez cały miesiąc i nie wyłapie bana.

Trafne stwierdzenie :P

Ja u siebie mam 4 czasy z AF (prawie roku temu wykręcone, później już grałem czysto), a blokadę dostałem dopiero 2 miesiące temu :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

witajcie, zobaczyłem z temat i sprawdziłem na stronie i pisze status banned. Wchodzę do gry i normalnie wszystko więc co w końcu?:D

Opublikowano

witajcie, zobaczyłem z temat i sprawdziłem na stronie i pisze status banned. Wchodzę do gry i normalnie wszystko więc co w końcu? :D

Masz zablokowane statystyki, nie konto.

Opublikowano

mam beke bo na stronie nfstimes pokazuje mi ze ani jednego wyscigu nie stoczylem, a w rzeczywistosci byla ich masa.

Opublikowano

mam beke bo na stronie nfstimes pokazuje mi ze ani jednego wyscigu nie stoczylem, a w rzeczywistosci byla ich masa.

Daj link do statystyk, prawdopodobnie również masz zablokowane.

Opublikowano

Naciśnij "Update".

Nawet, jeśli masz zablokowane statystyki, to wyścigi się zapisują, jesteś jedynie wyeliminowany z rankingu.

PS. Sprawdź, czy dobry nick wpisujesz :P

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...