Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Fortress 2 - problem z ekwipunkiem ;c

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pelny ekwipunek a nie mam jak doladowac kasy na steam ;c nawet troche takie pytanie jest jakas opcja wylaczenie zeby sie ciagle nie pokazywaly te nowe przedmioty? ciagle co mnie zabija pokazuje sie ekwipunek a nie moge wylaczyc tylko musze gre wylaczyc menadzerem a odrzucac nie chce ;c

prosze nie przenosic bo nie odpowie nikt jak cos to max lajkow a nawet tona za jaka kolwiek pomoc 

Opublikowano

a;e jak usune te nowe to ich juz chyban ie dostane >?

Nie rozumiem.

Usuń skrzynki z ekwipunku oraz rzeczy z osiągnięć (tu jeżeli chcesz) i zwolni się miejsce na nowe przedmioty.

Opublikowano

Też nie kumam. Jak chcesz miec więcej miejsca w eq to albo usuwasz te przedmioty co ci są niepotrzebne albo dokupujesz w sklepie mann.co lub rynku steam Rozszerzacz Plecaka, który z tego co mi wiadomo kosztuje 69 centów (przypadeg nie sondze :D).

Opublikowano

no ale nie wiem co usunac takie niewartościowe bo usune zla rzecz i slaby bede

I tak jesteś F2P.

Wszystkie skrzynki z dropu są niewartościowe.

Opublikowano

I tak jesteś F2P.

Wszystkie skrzynki z dropu są niewartościowe.

Prawie wszystkie.

@top

Kasuj spokojnie, chyba że, któraś na numerek 30, 40 lub 50. W tym wypadku kup premium i ją sprzedaj.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Pousuwaj czapki i misci z achievementów, chyba, że Ci się podobają, ale dla mnie one są okropne i nigdy ich nie zakładam. Już wolę bez czapek latać. Pousuwaj jeszcze te itemy, których nie używasz. Jest jeszcze jedna opcja - kup premium. Będziesz miał dużo więcej stron w eq niż w przypadku f2p.

Opublikowano

no ale nie wiem co usunac takie niewartościowe bo usune zla rzecz i slaby bede

Podstawowe bronie są i tak najlepsze więc możesz usuwać co chcesz ;)

Opublikowano

Pograj każdą bronią podstawową to będziesz wiedział jaką ci się najlepiej gra, którą najwięcej fragów nabijasz. Bronie, których nie używasz craftuj i rób z nich scrapy, potem odzyski aż będziesz miał rafinka zawsze to lepsze niż wyrzucanie broni... 

Opublikowano

Doladuj tanio steama i kup w sklepie mann co giftapulte za 0.06 centa :)
Dostaniesz premium, czapke oraz 6 stron w plecaku ;]

Opublikowano

Doladuj tanio steama i kup w sklepie mann co giftapulte za 0.06 centa :)

Dostaniesz premium, czapke oraz 6 stron w plecaku ;]

On nie może kupić premium, czytaj...

Opublikowano

Jeżeli jest F2P to ja nie widzę sensu prowadzić dyskusji bo to tak miało działać, że mają tylko 50 slotów a ciągłe usuwanie skrzynek da nie wiele (chyba, że by usuwał wszystko).

Opublikowano

Jeżeli jest F2P to ja nie widzę sensu prowadzić dyskusji bo to tak miało działać, że mają tylko 50 slotów a ciągłe usuwanie skrzynek da nie wiele (chyba, że by usuwał wszystko).

Patrz, może robić ciągle metale z broni których nie lubi, skrzynki usuwać, a jak będzie mógł kupić premium, to ma dobry start.

Opublikowano

wejdź na stronę

tremorgames.com

i wypełnij ankiety a za zdobyte punkty weź rozszerzacz plecaka. innego sposobu nie widzę bo jak nie możesz kupić to tylko to ci zostaje. ale i tak będziesz f2p

// linki w code

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

wejdź na stronę tremorgames.com i wypełnij ankiety a za zdobyte punkty weź rozszerzacz plecaka. innego sposobu nie widzę bo jak nie możesz kupić to tylko to ci zostaje. ale i tak będziesz f2p

Strona działa, sam dostałem kilka gier i metale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...