Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacka na wyścigi

CeTiSeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam działającego hacka do NFS World na automatyczne robienie wyścigów czy zakańczanie nie wiem jak to powiedzieć. Chodzi mi o to żeby sam robił wyścigi i żebym ja nie musiał siedzieć przy kompie a żebym dużo kasy zarobił. Za pomoc oczywiście Like.

slgbil.jpg

Opublikowano

Ok zaraz zobaczę i napisze czy działa.

//A możesz powiedzieć na czym szybciej zarobie i co się bardziej opłaca ?

slgbil.jpg

Opublikowano

Czyli muszę przejechać na 2 opcjach ( TeamEscapeBot i Tank Mode ) i na mecie gdy już ukończę pościg zostawić na 15 minut tak ?? A to musi być ucieczka multi czy może być prywatna żebym tylko ja jechał ??

//Aha xD sam nie mogę :D A tu za multi konto gdybym na 2 oknach jechał jakiś ban jest ?

slgbil.jpg

Opublikowano

Czyli muszę przejechać na 2 opcjach ( TeamEscapeBot i Tank Mode ) i na mecie gdy już ukończę pościg zostawić na 15 minut tak ?? A to musi być ucieczka multi czy może być prywatna żebym tylko ja jechał ??

//Aha xD sam nie mogę :D A tu za multi konto gdybym na 2 oknach jechał jakiś ban jest ?

Tak może być multi, nawet bardziej polecam, bo przejedziecie z kolegą obaj pościg, obaj odpalicie bota, będziecie zdobywać złote karty, więc również ultra części + nikt cię nie zreportuje za tanka :D

Opublikowano

A musi to być pościg i ucieczka czy tylko ucieczka drużynowa ??

//Ok nie mam pytań już wiem o co chodzi xD Ale jest jeszcze jedno czy jak odpalę 2 okna to dostane Bana ?

slgbil.jpg

Opublikowano

A musi to być pościg i ucieczka czy tylko ucieczka drużynowa ??

//Ok nie mam pytań już wiem o co chodzi xD Ale jest jeszcze jedno czy jak odpalę 2 okna to dostane Bana ?

Tylko ucieczka drużynowa, za dwa okna nie dostaniesz bana.

Opublikowano

A ten hack będzie działał na 2 oknie ?

//A czy działa to jeśli mój kolega nie ma tego hacka a ja mam i zostawię go na 15 min. ??

slgbil.jpg

Opublikowano

Oczywiście, kolega może normalnie jechać na swoim kompie, a ty z hackiem na swoim.

Opublikowano

Jest różnica pomiędzy cheatowaniem dla siebie a dokuczeniem innym. NP: kick lobby szkodzi innym, ale gracze nie rozpoczynają wyścigu.W końcu to jest forum o cheatach.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...