Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fail to download server information. Restart launcher please

Dariuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mianowicie taki problem, po odpaleniu launcher'a po kilku sekundach wyskakuje mi taki komunikat jak w temacie. Próbowałem już różności, nie wiem co mam zrobić. 

Mam windows 8, reinstalowalem juz cabala (jest to oficjalny serwer CabalOnlineEu, tak dla zbędnych pytań piszę ), nie mam anty wirusa oprócz czegoś podobnego McAfree Security Scan Plus, wszystkie programy do cabala typu frame work posiadam, próbowałem ściągać pojedynczo patch'e jednak też nic nie dawało. 

Najlepiej by było jak by mi ktoś dał linka do aktualizacji w jednym pliku do najnowszej wersji. 

Ps. Zainstalowałem cabala pierwszy raz na komputerze, po instalacji odpalił się normalnie, po czym wyszedłem do pracy, jak wróciłem wyskakiwał już taki błąd. Z góry dziękuję za udzielenie pomocy(o ile ktoś da rade coś na to poradzić).

Opublikowano

zapoznaj się z ostatnimi tematami w dziale. Bodajże 3 ostatnie tematy wszystko wyjaśniają

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hmm mam to samo pomoze ktos ?? 

http://cabaleu.estgames.com/en

Logujesz się na stronie. Wchodzisz w free download i pobierasz patcha, którego następnie wypakowywujesz do folderu z grą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...