Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMB-ROC dyskusja

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie wasze emocje? Dla mnie najlepszy mecz tych lcsow do tej pory :D Jeszcze wygrana roccatu :3

Opublikowano

"epic match" na końcu wszystko potwierdziło,ten baron ze strony GMB zepsuł mecz'a,jak zwykle Roc dominują w late game.

Opublikowano

KURNA ALE AKCJA, PO TYM BARONIE MYSLALEM ZE PRZEDUPIMY. Roccat rlz nie przestawałem wierzyc ^^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No i kolejny raz Roccat pokazało, że jest lepsze od Gambit. No i jeszcze będzie trzeba czekać na mecz z Allaincami ^^

I z sk :) Putin odcina gaz, uwaga!!  :D

Opublikowano

Mecz piękny, kilka akcji spalonych, ale w late pokazali, co to Polska. 

Jak chcą się dowiedzieć co to cebulandia to niech spróbują wbić dywizje na eune, bo ja nie znam bardziej spierdolonego społeczeństwa od naszego.

mecz ładny ale ja bym lepiej zagrał od nich wszystkich razem wziętych 

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

KURNA ALE AKCJA, PO TYM BARONIE MYSLALEM ZE PRZEDUPIMY. Roccat rlz nie przestawałem wierzyc ^^

Jak to przeczytałem to skisłem XDD

Zaprzeczyłeś sam sobie ziomuś, myślałeś że przegramy ale jednak nie przestawałeś wierzyć :D

@Topic:

Zdecydowanie mecz roku.

Opublikowano

Nie rozumiem zachwytu tymi drużynami, streamerami. Każdy wrzucony do brązu na naszym Nordicu siedziałby tam zawsze. Poziom gry na NA (gdzie większość "pro" gra) jest tak słaby jak Ukraina. Jest ustalona "meta" i w każdym meczu powtarzają się te same postacie, bezsens. Ciekawie oglądało się to dwa lata temu, teraz to już jest po prostu nudne. Powinni po jednym meczu turniejowym mieć bana na danych bohaterów po prostu.

Dobry gracz pokona wszystkim przeciwnika, oni po prostu spędzają całe życie nad grą 2-3 postaciami, to nie skill, to wyuczenie.

Czasy obecne coraz bardziej nas przybliżają do końca świata. Dzieciaki zamiast za wzory mieć wybitne osobistości mają dzieciaków, którzy całe życie spędzają przed ekranami. Cieszcie się, że nie ma już obowiązkowej służby wojskowej, która powinna zostać przywrócona. Nie twierdzę, że każdy, kto spędza czas przed monitorem to wynik śmieciowego nastawienia rodziców do wychowywania, jednak zabawa to co innego, niż sposób na życie poprzez grę. Zresztą, wystarczy spojrzeć na któregokolwiek zawodnika, jak oni wyglądają.

Szkoły kiedyś wychowywały, teraz tylko przekazują informacje.

Jeżeli ktoś sądzi, że to są osobistości, to niech pójdzie pobiegać, założę się, że po 5 minutach złapiecie zadyszkę i być może serce Wam padnie, taki dar dla narodu. 

Opublikowano

No i kolejny raz Roccat pokazało, że jest lepsze od Gambit. No i jeszcze będzie trzeba czekać na mecz z Allaincami ^^

czyli 2 wygrane przeciwko normlanemu gambitowi i z czego jeden strasznie wyrownany mecz to znaczy ze sa lepsze?

roccat beda jak lemondogsy zobaczyc bym chcial jakby im poszlo przeciwko zespolom z zagranicy europy

<>

Opublikowano

czyli 2 wygrane przeciwko normlanemu gambitowi i z czego jeden strasznie wyrownany mecz to znaczy ze sa lepsze?

roccat beda jak lemondogsy zobaczyc bym chcial jakby im poszlo przeciwko zespolom z zagranicy europy

Na europejskiej scenie dobrze się prezentują, chociaż sądzę że nie mają szans jeżeli chodzi o ameryke czy korea. Tam zazwyczaj jest agresywny styl gry, a z tego co widziałem roccat gra defensywnie, bezpiecznie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Szkoda że nie zbanowali wcześniej kha zixa to było oczywiste ,że Alex go picknie . Oszczędziło by to im takiego długo meczu ,ale i tak należą się pochwały.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Roccat rozgromiło Gambit w ćwierć finałach, szczerze mówiąc nie wierzyłem w ich wygraną ale od teraz już nic mnie nie zaskoczy tak ja team Roccat :)

Opublikowano

Fajny mecz i zdecydowanie jeden z lepszych. Ale dlaczemu co roku jest jakis znowu inny polski team ? Praktycznie co roku sie zmieniaja...

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...