Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyl te kolka obok postaci przyklad Syndra (vip)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka wiecie jak wylaczyc te kola prz postaci pokazujace zasieg itd ?

mam kompa za 4 tys zl wszystkie gry chodza mi na fulu w lolu mam stale 120fps przy max detalach  podczas gry spada do 50 a podczas walki do 20 i wgl widac ewidentne sciny mysle ze to wina tych okragow, bo na innych skryptach z jednyl kolem nic nie scinalo a tutaj sa 4 i na caly ekran :io

Opublikowano

@up, moze i byc z biedronki, ale skoro mi 8letni komp ciagnie lola i to nie na najnizszych, to watpie, ze jego komp mial by jakis problem. Po 2, nawet jak by poskadal za 4 tysie z najgorszych czesci to by nie bylo problemu jak na dzisiejsze "standardy". Cos nie co wiem, bo w tym siedze.

I jest skrypt (dla VIP) ktory obniza spadek FPSow zastepujac te kuleczka swoimi, sprawdzony. dziala.

Opublikowano

@up, moze i byc z biedronki, ale skoro mi 8letni komp ciagnie lola i to nie na najnizszych, to watpie, ze jego komp mial by jakis problem. Po 2, nawet jak by poskadal za 4 tysie z najgorszych czesci to by nie bylo problemu jak na dzisiejsze "standardy". Cos nie co wiem, bo w tym siedze.

I jest skrypt (dla VIP) ktory obniza spadek FPSow zastepujac te kuleczka swoimi, sprawdzony. dziala.

To mogłeś chociaż mu podać linka do tego...

http://botoflegends.com/forum/topic/10127-lfc-lag-free-circles/

Dawniej Mounthains... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...