Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Lee Sin

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam 14 lv i mam zamiar kupić Lee Sin'a. Problem jest w tym, że nie potrafię nim grać. Możecie powiedzieć mi: Jaki Bulid, Jak zrobić Combo i czy opłaca się go kupić? Będą like za pomoc xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Build 1
Hydra TF SFk/warmog/randuin/Mom LW/BC GA/ktorys z wszesniejszych tanky itemow

Build 2

BT/Hyda GA LW Warmog TF sytuacyjnie

Combo 1

QERQ
QRQE

QQ ward za plecy W do warda R (insec)

QQR ignite
QQER ignite

Lee opłaca opłaca się kupić, jest mocnym champem, miażdży na midzie. W dżungli też daje rade, ale ja i tak korzystam z ww. buildów.
pozdro601 GL&HF i takie tam

Opublikowano

Build na topa to Hydra/GA/Warmog/Ostatni Szept/Omen(buty pod magic resist).

Combo to przede wszystkim q potem wykopujemy z ulti i doskakujemy, nie ma innego wedlug mnie combo na lee sinie, maxuj w q.

sstwc.jpg

Opublikowano

Build na topa to Hybryda/GA/Warmog/Ostatni Szept/Omen(buty pod magic resist).

Combo to przede wszystkim q potem wykopujemy z ulti i doskakujemy, nie ma innego wedlug mnie combo na lee sinie, maxuj w q.

Hybryda? Chyba Hydra

Opublikowano

Na jungle:

Lizard, Hydra, Black Cleaver, Boots of Mobility, Sighstone, Omen (jeśli grasz na przeciwników ap to hexdrinker/spirit visage)

masterki:

http://puu.sh/7j85l.jpg

Run ci nie podam, bo na tym lvl kupowanie ich to głupota.

combo: Wchodzisz w typa z Q i przyciągasz się ewentualnie jak jest blisko to 2x E 2x z basicka włączasz 2x W 2x basic zazwyczaj ucieka więc Q przyciągasz się 2x basic i ULT ( BYKU) :D Tak więc po każdym użyciu skila musisz 2x z łapy walnąć :) Myślę, że pomogłem.

Bulid z podstawowych, a combo walisz wszystkie skille po kolei.

Wyjdź i nie graj lee sinem więcej... Te twoje napierd**anie w klawisze gówno da... Nie znasz się na jego skilach(i pasywce w szczególności). Normalny ogarnięty gracz wie, że lee sinem trzeb grać z spokojem i bez spamu skili [*]

Opublikowano

Pamiętaj, że jak trafisz z "q" to możesz doskoczyć, używając "W" na sujusznika / swojego miniona mozesz też do niego doskoczyć i po użyciu skilla przez 2 hity masz szybszą prędkość ataku

Ja buduje tak:

JUNGLE:

Latarnia Wriggle (Czy jakoś tak) -> Hydra -> Coś na HP (Najlepiej to za 2850 w polecancyh) -> Krwiopijca

Top:

Hudra -> coś na hp (Najlepiej to za 2850 w polecanych) -> Krwiopijca

Jak robisz jungle to używaj skille tak co 2 sec żeby jak najbardziej użyć pasywkę, bo po użyciu skilla lee sin ma dodatkową szybkość ataku i można też to fajnie wykorzystać jak się bijesz ;) Moje combo na jungli z skilli to :

Q -> Doskok -> 2 hity -> 'e' -> 2 hity -> znów e -> 2 hity -> w -> 2 hity -> w -> 2 hity i tak w kółko.

A jak się bije to robię :

Jak trzeba bardziej doskoczyć to W do minionka / sojusznika doskok potem Q odrazu znów q żeby doskoczyć --> hity -> e,e -> hity i jak trzeba dobić ok. 400 hp to ulcik a można też doskoczyc z Q e , e wybiec przed niego i ultem pod swojego twoera wykopnąć i dobić z Q 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...