Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] UC 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie moge sobie poradzić z UltimateClans 2. Pobrałem uc 2 w paczce był skrypt i wildscript a gdy wchodze w uc to pisze ze ten plik nie jest do konfiguracji i co mam zrobic by było ok tak jak w uc 1, ze od razu była konfiguracja itd. ?

Opublikowano

Opisz swój problem, nie mam możliwości sprawdzenia jak jest w "uc1", a jak w "uc2".

Opublikowano

Opisz swój problem, nie mam możliwości sprawdzenia jak jest w "uc1", a jak w "uc2".

Wgl sie nie wczytuje uc 2 nie wiem dlaczego - jest tam linijka w krórej cos jest do pobrania i powinno automatycznie pobrac to a nie pobiera tylko pisze ze jest jakiś błąd uc 1 było od razu konfiguracja a tu nie ma.

Opublikowano

Konfiguracje masz w, kolejno: Główny katalog serwera (tam gdzie np foldery swiatow) -> scripts -> UltimateClans

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Konfiguracje masz w, kolejno: Główny katalog serwera (tam gdzie np foldery swiatow) -> scripts -> UltimateClans

właśnie chodzi o to że ja w głównym folderze nie mam folderu scripts

@edit

a dokładnie wywala mi taki błąd

http://zapodaj.net/19c1a09f2b370.png.html

mam skript 2.0.2 i wszystko co potrzeba a nie wiem co sie dzieje

Opublikowano

Mam ten sam problem + jak cos pisze to mi pisze "<none>"

Podpinam sie do tematu.

Opublikowano

Posiadasz najnowszą wersję UltimateClans pod WildSkript 1.4?

Opublikowano

Posiadasz najnowszą wersję UltimateClans pod WildSkript 1.4?

Tak posiadam najnowszą wersję UltimateClans 2 i WildSkript 1.4 tylko teraz zobaczyłem ze po wpisaniu komendy /pl /plugins nie wykrywa mi wildskript nie wiem czym to jest spowodowane. Oraz po wpisaniu /wildskript tez nic sie nie dzieje tak jak by nie było tego pluginu.

@edit

da sie jakoś to naprawić żeby wszystko było ok i działało poprawnie ?

Opublikowano

No to widzisz, bez wildskript nie ma to prawa działać. Wrzuć na pastebin log z konsoli.

Opublikowano

No to widzisz, bez wildskript nie ma to prawa działać. Wrzuć na pastebin log z konsoli.

http://pastebin.com/Z2qDQpsp prosze tu są logi z konsoli i mam jeszcze 1 sprawe czy mógłbyś podac mi na PW skype ez'a ?

@edit

Wszystko juz działa przyczyną była chyba starsza wersja javy albo jakies pluginy nie jestem do końca pewny.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...