Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serie i spierdoloiny w nich

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy tylko ja mam takiego farta ze w serii mam takie jebane cioty u siebie, a u przeciwnikow nie? jak nie ma serii to idzie prawie wszystko wygrac bo normalnie zbalansowane teamy. z golda 5 do 4 mialem ponad 10 serii z 4 do 3 mam juz 6 serie i no po prostu nie idzie nawet wycarrowac tych jebanych gowien.

Opublikowano

Tez tak mam, dopuki nie ma seri to sa bardzo przyjemne gry a jak tylko seria sie pojawia to juz sa jakies ebaye, boostowane brazy i wgl

Opublikowano

Polecam ADC + Supp.

System sprawdza czy jesteś warty wyjśćia do ligi wyżej ;P

jest to "test" od riotu by takie nooby nie siedziały w goldach...

Opublikowano

Ja mam to samo :D. Jak mam dywizje to w miare normalnie sie gra, no wiadomo trafi sie troll raz na 3-4 gry, ale to jest normalne na poziom silveru :D. Ale w seriach to jest porażka, dobiera takich idiotów xD.

Opublikowano

Tak, zawsze tak jest ;) Jak nie masz promo grasz na luzie i wygrywasz większość. Jak masz promo to dostajesz dzbanów i za wszelką cenę chcą Ci przegrać grę, a spróbuj żeby się dowiedzieli, że masz promo to już w ogóle masz pograne.

Opublikowano

Zawsze jak wbije na jakiś szczebel wyżej w dywizjach np. z V do IV to przez pierwsze gry jest ciężko bo ZAWSZE trafi się gość, który będzie flameował.

Porażka jest już jak się wygra serię z brązu np do silvera czy z silvera do golda... każdy tak ma, RITO robi to specjalnie

Opublikowano

Moja historia w seriach też była ciekawa - wchodziłem do serii pięć razy i chodziło o zwykłe przejście na poziomie jednego Tieru z S3 do S4

Wyglądało to mniej więcej tak > dostaję po 20+ punktów za wygraną i wchodzę do pierwszych serii. Przegrywam od razu 2 mecze - w jednym afk, w drugim wszechobecny feed ( na 100 meczy natrafiłem tylko na 2 afków - ten był właśnie drugim i mooże z 5 super-feederów i trolli)
Gram dwa następne - drużyna normalna (ani dobra ani zła), zwycięstwa - znów serie - znów przegrana - zostałem totalnie rozniesiony.
Wygrałem jedną grę..... znów wszedłem do serii! I co? Przegrana.
W większości przypadków - ja, osoba z S3, natrafia u przeciwników złota i platynki, aby w swojej drużynie mieć srebra i brązy i sporadycznie kogoś GV.
W zwykłych rankedach - to ja byłem carry'owany przez moją drużynę, jak tylko seria - to ja mam najlepsze staty (a jestem chuuuuuuuudym graczem). W zwykłych - wszystkie drużyny w miarę balans. Jak tylko seria - natychmiast rozpadlina pomiędzy przeciwnikami i mną.

Po dwóch następnych takich akcjach - dwie przegrane z góry, poddałem się i nie grałem już nawet rankedów do końca sezonu.
Cóż, mimo wszystko - żeby wygrać trzeba grać, setkom osób się udaje, więc moze Tobie też się w końcu uda ;)
Moze warto zastanowić się, nad tym proponowanym przez wszystkich DUO. Chociażby w seriach - innego wyjścia, nie widzę.

wikmk9.jpg

Opublikowano

W S3 serię do s1 miałem 11 razy -.- Czasem dostawałem unrankedów, czasem brązów, a czasem to wgl. ludzi bez rąk, nóg itp.

Według mnie system jest zbyt mocno wyczulony na to że ktoś ma serię i dopiera mu za słabych sojuszników. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wiesz to zależy od szczęścia, ja dzisiaj też serii nie przeszedłem, bo miałem tzw. ''FULL TEAM POLAND'', 2 gości afk, 1 troll, i oczywiście support na jungli. :D

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Polecam ADC + Supp.

No to najwyraźniej te ich taktyki nie działają, bo czasem w gold są większe nooby niż w brązie.

Wiesz to zależy od szczęścia, ja dzisiaj też serii nie przeszedłem, bo miałem tzw. ''FULL TEAM POLAND'', 2 gości afk, 1 troll, i oczywiście support na jungli. :D

Wtf. właśnie słucham to co masz w sygnie :PPP

@topic

Zagraj duo bota z kolegą a wyjdziesz, uwierz mi.

Opublikowano

tylko w seriach są takie "spierdoliny" , do serii idzie zajebiscie a gdy przychodzi co do czego to na wejscie 2 lose. No cóż nigdy nie wiesz jaki masz team w lobby

Opublikowano

Kolejny płaczek...

Każdemu się trafia troll, afker, flamer czy co tam jeszcze za "gówno" nie tylko tobie.

Graj z kumplem duo, zawszę mniejsza szansa na trolla :)

Opublikowano

Beka z was ludzie. Gra się dalej i tyle. Żeby udowodnić polaczkom, że można bez problemu z brązu wyjść pożyczyłem od kolegi konto i z B3 0LP do SIII 60LP w półtora dnia wyszedłem. Jeśli nie umiecie kerować to nie zwalajcie tego na team, grajcie dalej i tyle.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Beka z was ludzie. Gra się dalej i tyle. Żeby udowodnić polaczkom, że można bez problemu z brązu wyjść pożyczyłem od kolegi konto i z B3 0LP do SIII 60LP w półtora dnia wyszedłem. Jeśli nie umiecie kerować to nie zwalajcie tego na team, grajcie dalej i tyle.

Dobrze gada. Polać mu!

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Do silver 1-2 tragedia , potem juz nie ma unrakedow i sie gra na poziomie ;D te unrankedy zostaja na dnie silvera , a ci doswiadczeni i dobrzy ida do gory ;D graj duzo a sie uda , jak przegrasz nie graj nastepnej to nie ma sensu , polecam normale 3v3 , jak umiesz grac to sam tam wygrywasz , jesli nie to znaczy ze jestes kupa , pozdrawiam ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Polecam ADC + Supp.

Co ty kurcze gadasz? Riot robi testy od kiedy ?

Nie ma czegoś takiego że tobie utrudnia gre dla sprawdzania skilla..

Ja miałem serie z S5 Do S4 i nie trafiają mi się afk,boty czy też tak zwane EBaye ...

Myślicie że to wina waszej drużyny przegrywacie ? Hah.. jeśli tak twierdzisz to zasługujesz na brąz.

Nigdy nie wyjdziecie lub też nie osiągnięcie danego celu póki nie powiecie sobie np bo tu i tu robiłem błędy musze jeszcze tego i tego się douczyć..

A nie mi tu za przeproszeniem pierdolicie że to wina drużyny, da się carrować tylko trzeba umieć.

Ja Jinx 20/11

moja drużyna

11/20

2/10

11/14

3/11

+ Wygrana.

Wiem że nie zawsze trafi się idealna drużyna lecz jeśli się poddacie to nigdy nie wyjdziecie z danej dywizji.

14 lat  

Opublikowano

Znam ten ból, aczkolwiek jakoś udało się wbić Gold`a na solo... Jednak, podczas serii była istna tragedia. Nie polecam grać między 14 a 22 <_<

Najlepiej graj DUO, przeważnie biorę support`a, bo czuję się tam najpewniej, zwłaszcza, gdy chcę iść na Mid`a, a nie mam ogarniętego junglera.

Opublikowano

W Serii zawsze dobiera spierdoliny, to jest udowodnione naukowo przez nazistowskich lekarzy.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ja mam właśnie na odwrót, w seriach rzadko mam jakiś trollów czy kim tam są. Oczywiscie serie przegrane, z winy teamu jak i mojej. Przed serią mam właśnie afkerów feederów itd, wolałbym aby byli już w tych seriach, dostawałem po 24 a teraz dostaję po 20 po losing strike.

Opublikowano

Spoko, miałem tak 4 serie do diamentu z rzędu :D Te mecze do serii, to zawsze fajni gracze w obu teamach zwykle. Wchodzę do serii i jakieś dziwne trolle, albo jakieś ebaye czy cuś.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Miałem już 3 serie do diamentu, i w każdej z nich sprawdzałem lolskilla- dosłownie ZAWSZE teamy były typu u mnie jest 0-1 diamentów a w przeciwnym teamie 3-4. Jestem pewien, że kiedy jest się w serii MMR wrzuca nas przeciwko znacznie lepszemu teamowi, przecież jeśli jest tylko kilka procent graczy w diamencie, bodajże 2%- nie można dać tam wszystkich. Jak wyżej, jestem pewien że to są takie "próby", przecież 3 serie po kolei i dosłownie każdy mecz sprawdzony przeze mnie nie mogą być przypadkiem. Tak samo jak Wy- kiedy nie jestem w serii, teamy są bardzo równe, nie ma żadnych rage kidów i można normalnie grać. Po prostu- na ligę trzeba zasłużyć i wyccarować te kilka meczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...