Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver - Jedna wielka przegrana

ArcziTiVi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, powiedzcie mi jak wyjsc z tego tak zwanego ,,elohell, lecz ja wole mówić gówna.

Miałem tygodniową przerwer, spokojnie poszedłem na supporta, bo flame o linie w lobby to podstawa 

w silverku, tak wiec ladnie pieknie. No i kurde, pierwsza gra i juz afk, walona Quin poszla sobie afk'a bo jungler nie gankował.

Wyjebane - wyszedłem. Przerwe miałem gdyz ilość ciot i afków w lolu jest za duża ;)
Tak więc, jak wyjść z tego gówna?

Opublikowano

Hej, powiedzcie mi jak wyjsc z tego tak zwanego ,,elohell, lecz ja wole mówić gówna.

Miałem tygodniową przerwer, spokojnie poszedłem na supporta, bo flame o linie w lobby to podstawa 

w silverku, tak wiec ladnie pieknie. No i kurde, pierwsza gra i juz afk, walona Quin poszla sobie afk'a bo jungler nie gankował.

Wyjebane - wyszedłem. Przerwe miałem gdyz ilość ciot i afków w lolu jest za duża ;)

Podaj lolkinga.

Opublikowano

Najlepiej zmutuj wszystkich aby cię nie denerwowali i idź tam gdzie jest wolne. Ja tak robię i nie ma problemów  :mellow: 

Opublikowano

To by było na tyle

x

Opublikowano

po pierwsze skoncz wychodzic 

po drugie skoncz wyzywac ludzi sadzac po tym co napisalem to wyzywasz ludzi

po trzecie komunikuj sie ppo ludzku bez rzucania fuckami i shitami na lewo i prawo

to tak na poczatek

Opublikowano

Jedyną opcją dla cb jest granie duo . Znajdź sobie jakiegoś adc na tym forum najlepiej z wyższą dywizją.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Support carruje , graj sona to mozesz stac na bocie bez adc 2v1. To samo leona i alistar .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Tak sie nie robi i tyle

Po drugie podaj lolkinga, nie wiemy jak grasz :)

Po trzecie wychodzi sie normalnie ja w miesiąc z Brązu I do Golda V, więc da sie.

Opublikowano

Po prostu jestes ........ z silvera ktore mysli ze to ello hell -.- .To jest twoj poziom gry i tam zostaniesz do puki nie poprawisz swojego stylu gry (lub boost) xDDD

Opublikowano

Silver to syf i jedynym sposobem na wyjście z tego burdelu jest granie duo albo soloq po północy w tygodniu. Innej rady nie ma, pozdrawiam.

Opublikowano

Silver to syf i jedynym sposobem na wyjście z tego burdelu jest granie duo albo soloq po północy w tygodniu. Innej rady nie ma, pozdrawiam.

O dziwo wyszedłem na 7-8 kontach z silvera (za opłatą oczywiście) w dzień i soloq (bo nienawidzę duo). Każda dywizja jest "syfem", jeżeli samemu nie potrafisz nic carrować - a liczysz na carry od innych.

League of Legends

Opublikowano

HAHAHA już wiadomo xD

Człowieku naucz się grać...jak wyjdziesz do golda to będziez ryczeć, bo tam wcale lepiej nie jest....

Pójdź mida jak będziesz first pickiem i carruj, poza tym jak lubisz suppa to Thresh i Leona, tylko i wyłącznie.

Chociaż skoro uważasz, że w lolu jest dużo ciot i afków to może nie graj w tą grę?

Opublikowano

1. Naucz się grać.

2. Idź na linie która została lub jak jesteś first/second pickiem idziesz gdzie chcesz.

3. Pamiętaj, że wszystko da się wygrać (solo bot dziś wygrałem easy).

4. Staraj się lasthitować niż obijać przeciwników, jeżeli wiesz, że raczej nie dasz rady zabić.

Zaczynałem w tym sezonie w brązie III i już jestem srebro III, do tego mam serie, więc spokojnie już mogę mówić, że ze wszystkiego można wyjść niezależnie od sytuacji.

Opublikowano

"Wyjebane - wyszedłem." Masz odpowiedz na swoje pytanie. Polaczek typowy. Wyzywa innych a potem sam wychodzi... Jak chcesz wygrywać to się otrząśnij i graj do końca, a nie odpierdalasz maniane na prawo i lewo. Najwidoczniej za mało w tą gre grasz i nie wiesz kto jest dobry w late i może wygrac gre 4vs5. Nie poddawać się. To jest podstawą wygrania. Nie wyzywać sie od kurw i innych takich. W sumie najlepiej grac duo z ziomkami. Bota nie polecam, bo zazwyczaj premade na bocie=lose. Lepiej mid i jungle lub top i jungle to wtedy miazga.

Opublikowano

Według mnie takie tematy powinny od razu być usuwane, bo to już chyba setny taki, który nic nie wnosi i na okrągło te same pytanie "Jak wyjść z brązu/silvera, bo nie mogę z tymi noobami". Może zróbcie jakiś podpięty temat "Jak wyjść z brązu i silvera" i w środku "naucz się grać".

Jesteś tam gdzie twoje miejsce, nikt mi nie wmówi, że nie da się wygrać w srebrze, bo grałem na wielu kontach i nic nie sprawiało mi tak wielkiej frajdy jak ciśnięcie każdego z nich.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Po prostu jestes ........ z silvera ktore mysli ze to ello hell -.- .To jest twoj poziom gry i tam zostaniesz do puki nie poprawisz swojego stylu gry (lub boost) xDDD

dopóki* PS To jest gra ZESPOŁOWA, bez teamplayu w silverze wygra tylko dobra platyna - diament. 

Po lose strike ZAWSZE NADCHODZI WIN STRIKE. Najważniejsze to trzymać LP powyżej 1. Po prostu nie obrażaj i graj. PS Jak widzisz typka, który ma w nicku PL to lepiej wyjść. Serio, może taka osoba nie gra najgorzej, ale w 90% przypadkach obraża za byle gówno na dodatek płacze o ks'y (Np. jesteś adc, obijasz tak enemy adc aż w końcu zostaje mu sie 100/200 hp. Widzisz, że np. ten typek z PL w nicku gankuje z mida. Myślisz sobie "Free kill". Gankuje, uderzył go RAZ, ty enemy adc zabijasz a on: "OMG IDIOT KS FUCK YOU REPORT".)

Opublikowano

Silver to jest dzień roboty musisz po prostu umieć grać. Żebym miał tyle czasu 12 godzin dziennie chętnie bym przyjął takich biedaczków jak ty do boosta ...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Polowa mówi ze silver to dzień roboty a pewnie sami tam siedzicie a jak nie to w goldzie. Prawda jest taka ze 4v5 bardzo ciężko jest wygrać, a zazwyczaj ktoś idzie na afka jak juz sfeduje. Polecam grac duo, dawaj z SB wszystko, dobrze farm i to jest klucz do wina. Jeżeli chcez wyjść z Silvera i w wygranej grze nie masz min. 150 farmy w 20min. na topie / ADC / midzie. To za przeproszeniem wypierdalaj.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Wyjebane- wyszedłem. No proszę cie jeśli coś takiego odpier****** to lepiej usuń lola= mniej toksycznych graczy.Dopóki nie zaczniesz grać dla zabawy, a nie dla wygranej graj normale i z botami. Ja jestem w B1 i nie płacze wiadomo, że zdarza się mi sfeedować gdy trafię ogarniętego enemy, ale NIGDY, nie wychodzę z gry i próbuje to naprawić. Poza tym postaw się w roli tych ludzi którzy zostali. Mi się niedawno trafiło grać 2v5 rankeda i jakoś nie zakładam tematu żeby się wyżalić, że mam "noobów w drużynie". Tyle ode mnie.
GRAJ DLA PRZYJEMNOŚCI.

Y.ou O.nly L.ive O.n-line.

YOLO

Opublikowano

Polowa mówi ze silver to dzień roboty a pewnie sami tam siedzicie a jak nie to w goldzie. Prawda jest taka ze 4v5 bardzo ciężko jest wygrać, a zazwyczaj ktoś idzie na afka jak juz sfeduje. Polecam grac duo, dawaj z SB wszystko, dobrze farm i to jest klucz do wina. Jeżeli chcez wyjść z Silvera i w wygranej grze nie masz min. 150 farmy w 20min. na topie / ADC / midzie. To za przeproszeniem wypierdalaj.

nie znasz mojej dywizji w soloQ to nie oceniaj. 

duo gold-platyny na botlane wygrałem jinx w 14 minut , mając staty 14-1-0 oraz zdobyłem quadra killa.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...