Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Blokady HackShielda dla Metin2MOD PL

kenti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Tak jak wyżej szukam  blokady HackShielda , żeby możnabyło grać na Metin2MOD PL (kamermod). Najlepiej zeby to bylo na jakims filmiku dokladnie wytlumaczone ale moze byc tez w formie pisemnej. Daje +++ 

Opublikowano

Nie ma blokady hs.

Instalujesz normalnie moda do polskiego, spatchowanego clienta metin2 :)

To nie te czasy, że blokowałeś sobie hsa, dziś po zablokowaniu owego programu nie włączysz gry.

Opublikowano

Czyli ze uzywanie FishBota odpada ? Bo wszystkie wysylaja logi.  Chyba ze macie jakis sposob zeby nie dostac bana ?

Opublikowano

Czyli ze uzywanie FishBota odpada ? Bo wszystkie wysylaja logi.  Chyba ze macie jakis sposob zeby nie dostac bana ?

mozesz jechać na fb ale muszisz być obecny przed kompem , żebys w razie napisania przez jakiegos gma odpowiedział.

Opublikowano

Bany lecą z automatu, dużo osób używa i bany są prawie cały czas. Jak Ci się uda to pobocisz trochę dłużej. GM nawet nie musi Cię sprawdzać.

Opublikowano

Ciekawe :) Piszesz że tak bardzo banują za fish bota, a to nie prawda. Ja obecnie łowię na 2 konta od 2 tygodni i jakoś nie mam bana. Używałem fish bota nawet jak GM stał koło mnie i sobie z nim pisałem, więc logów nie wykrywa... Bana można dostać jeśli nie odpiszemy GM na jego pytanie, a będziemy dalej łowić. Wcześniej otrzymywałem bana z automatu po paru godzinkach bocenia ponieważ wykrywało mi logi. Nie wiem czy to działa ale mam swoje własne zasady, którymi się kieruję, aby nie otrzymać bana :) Narazie przez 2 tygodnie łowienia nie ma bana, więc mój plan się sprawdza. Jak już bocimy to róbmy to z głową, a nie bezmyślnie.

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Zauważyłem pewną zależność. Jeżeli łowi się na 1 koncie na Fb przez kilka H to logi leca . Polecam robic tak.: łowić na 1 koncie przez 1h a potem mzieniac konto i tak ciagle i nie powinno byc bana przynajmniej u mnie tak jest. Logi wysylaja sie podobno co kilka H.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...