Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przegrywam-dlaczego?

Yoshi3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio na moim profilu wypisane są same porażki. Mam 22 lvl i o 35 więcej przegranych niż wygranych. Martwie się, że nigdy nie wyjdę na prostą. Zastanawiam się dlaczego? Wiem, że nie warto cały czas zwalać na team chociaż wiadomo czasami trafi się ciężki. Staram się cały czas pracować nad swoją grą, dostrzegać błędy np. kiedy osądzano mnie o brak pomocy zaczęłam bardziej współpracować itd. Może mi poradzicie co jeszcze mogę robić, aby podnieść swój poziom gry?

Opublikowano

Jeśli chciałabyś pobrać program teamspeak 3(info na pw, jeśli jesteś zainteresowana) do rozmawiania to zapraszam, już nie jedną osobę z kumplami uczyłem grać i jak na swój poziom grały bardzo dobrze:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Zrób sobie przerwę z 2-3 dni. Ochłoń, graj z dobrym nastawieniem. Jeśli w Twoim Zespole jest osoba/osoby, które są AFK to nie zwracaj uwagi na nich, tylko rób swoje. 
Albowiem Dobre nastawienie podczas gry jest skuteczne, gdyż nie aż tak bardzo myślisz o przegranej xD

Dasz radę, odpocznij :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

To znaczy nie jestem osobą, która ma doła i złe nastawienie po porażce:P

Mało kiedy zdarza się, że osoba jest afk (zresztą 4vs5 również można wygrać). Główny problem to obrażanie się teamu gdzie nie zawsze da się wszystkich uspokoić.

Opublikowano

Już myślałem, że to kolejny płaczek na forum.

Normalami się nie przejmuj, jak potrafisz grać to ogarniesz na rankedach. Na twoim miejscu martwiłbym się jakbym miał takie win ratio na rankedach. 

Opublikowano

na tym lvl to normalne. też kiedyś miałem więcej przegranych niż wygranych. dziś na normalach mam 2300 winów i 1900 przegranych, więc różnica jest ogromna, te 35 gier nadrobisz w swoim czasie. na razie graj i się nie przejmuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...