Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Error VirtualBox 4.3.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaktualizowałem Virtualboxa pprzez co po uruchomieniu maszyny wyskakuje mi taki oto błąd:

28989205344686316260.jpg

95472483185092401374.jpg

O co chodzi? Proszę o pomoc.

Opublikowano

ale masz tak przy odpaleniu maszyny czy programu xD?

Przy odpalaniu maszyny. Nie brakuje mi przypadkiem jakiś sterowników?

Opublikowano

Zmniejsz ilość RAMu.

Możliwe, że program nie ma gdzie zapisać danych, ponieważ chcesz wykorzystać całą pozostałą pamięć na maszynę. W takim wypadku wykorzystywany jest plik stronicowy. Dysk może nie nadążać z zapisem/odczytem danych i dlatego się ten komunikat pokazuje.

Jeżeli problem dalej występuje, spróbuj zmienić nazwę pliku VDI i spróbować podpiąć pod nową maszynę, oczywiście usuwając starą.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

W dalszym ciągu to samo, próbowałem dwóch sposobów. Wydaje mi się, że wina lepszy po stronie VirtualBoxa, ponieważ błąd zaczął wyskakiwać dopiero po aktualizacji tego programu.

edit@ Jednak miałem rację, pobrałem starszą wersje i wszystko śmiga jak należy. Nie potrzebny spam tylko zrobiłem :)

Opublikowano

W dalszym ciągu to samo, próbowałem dwóch sposobów. Wydaje mi się, że wina lepszy po stronie VirtualBoxa, ponieważ błąd zaczął wyskakiwać dopiero po aktualizacji tego programu.

edit@ Zgadza się, pobrałem starszą wersje i wszystko śmiga jak należy. Nie potrzebny spam tylko zrobiłem :)

Też miałem problem z VirtualBox'em lecz mi przestawał działać jak uruchamiałem maszyne, zainstalowałem inną wersje i wszystko śmiga, zapewne tobie też pomoże reinstalacja programu do starszej/nowszej wersji.

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...