Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearhtstone - wymagania, tutorial - pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy ta gra jest wymagająca ?(chodzi mi o specyfikacje komputera ;d)

2. Jest w tej grze tutorial ?

3. Opłaca się grać ?

Opublikowano

1. Czy ta gra jest wymagająca ?(chodzi mi o specyfikacje komputera ;d)

2. Jest w tej grze tutorial ?

3. Opłaca się grać ?

1.Nie

2.Tak

3.Tak(jeśli lubisz karcianki ofc)

Opublikowano

Pierwsze dwa pytania już Ci kolega rozwiązał, a jeżeli chodzi o to czy się opłaca grać to.. nigdy nie byłem fanem karcianek. Pamiętam jak w modzie było coś pod nazwą Duel of Champions (?) i w ogóle lecz Hearthstone to naprawdę świetna karcianka, może dlatego że została stworzona przez Blizzard.. Wciąga, i ma dość ok grafikę.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pooglądaj jakieś recenzję, odcinki z gry na yt, to mniej więcej zobaczysz czy warto grać. Zależy czy lubisz karcianki. W końcu gra studia Blizzard :)

Opublikowano

Nie jest to gra wymagająca, ale jak to czasami bywa z grami od blizzarda przy na prawdę słabym internecie może się zdarzyć ścinka. Co do tut'a to jest i według mnie jest bardzo dobry i wytłumaczy Ci co i jak na dobry początek. Gra jest dobra tak jak każda inna. Może Ci się podobać, lub też nie. To wszystko zależy od gustów ;) 

simply.4557.gif

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie.

Jak to jest z kupowaniem talii w sklepie? Bo widziałem opcje podstawowej talii za złoto z gry. Jak jest z resztą? Realna gotówka?

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie.

Jak to jest z kupowaniem talii w sklepie? Bo widziałem opcje podstawowej talii za złoto z gry. Jak jest z resztą? Realna gotówka?

w tej grze nie ma tali są jedynie pakiety. Aktualnie w sklepie jest jedno i to samo tylko w innych ilościach

1330007971-U359964.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakie wymagania dokladne sa ?

Powiem Ci tyle, że sam się zdziwiłem że na moim 7 letnim laptopie, na którym nie działa żadna nowa gra ta śmiga bez żadnych problemów.

Wnętrze mojego laptopa:

Procesor: Intel Core Duo CPU     T2400 @ 1.83GHz 1.83GHz

Pamięć RAM: 2.00 GB

Karta Graficzna: Jakaś badziewna 7 letnia od Intela.

Minimalne wymagania gry:

Procesor: Intel® Pentium® D lub AMD® Athlon™ 64 X2

Pamięć RAM: 2.00 GB

Karta Graficzna: NVIDIA® GeForce® 6800 (256 MB) lub ATI™ Radeon™ X1600 Pro (256 MB) lub nowsza

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

1. Czy ta gra jest wymagająca ?(chodzi mi o specyfikacje komputera ;d) Nie bo to karcianka

2. Jest w tej grze tutorial ? Tak musisz pokonac pare postaci na tutoriali a oni ci wytlumacza o co w niej chodzi

3. Opłaca się grać ? Oczywiscie gra od groma graczy.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...