Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Download Fail, Please Restart"

Artur1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam to samo ;/ nie próbuj uruchamiać jako administrator bo ja tak zrobiłem i teraz w ogóle mi sie cabal nie chce włączyć klikam i nic ;/ jak znajdziesz rozwiązanie to odpisz tutaj albo w moim temacie jest zaraz pod twoim.

Opublikowano

Tutaj ma pełne info

Jak większość z Was już zauważyła, nasze serwery CABALa są wyłączone od rana. W tym samym czasie, powstała strona na Facebooku, na której stwierdzono, że ESTsoft przejmie serwery CABALa obejmujące Europę.

W chwili obecnej jesteśmy w sporze z ESTsoft i będzie to miało wpływ na CABAL Online Europe. Nie spodziewaliśmy się, że gra zostanie wyłączona, ponieważ nie dostaliśmy na ten temat żadnego ostrzeżenia, poza nagłym wyłączeniem serwerów dziś rano. W normalny sposób odbyłoby się to poprzez prawne powiadomienie, z minimum 30-dniowym wyprzedzeniem, co pozwoliłoby nam na danie Wam przynajmniej 30-60 dni do zapoznania się z wiadomością o zamknięciu. Nie możemy w tej chwili podać oficjalnego oświadczenie, lecz będzie ono podane w przeciągu następnych 24 godzin. Możemy także powiedzieć, że nie zgadzamy się z założeniami na tej stronie i nie zatwierdzamy ich legalności.

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...