Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS w grze Metin2

spuken94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję programu którym mógłbym modulować FPS w grze metin2 tzn. Zwiększać i zmniejszać wedle swoich upodobań kosztem wydajności komputera. Szukałem trochę po internecie aczkolwiek niczego nie znalazłem. Jest mi on potrzebny ponieważ  metin pozostawiony bezczynnie na moim komputerze za godzinę = ogromny lag i czarny ekran.

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

to widze że masz dobry komputer :)

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy

Opublikowano

to widze że masz dobry komputer :)

Jak na razie mam ważniejsze wydatki niż "komputer" tylko po to żeby metin nie lagował  xD

A co do tematu myślałem o Game Booster Ale czekam na inne propozycje może czegoś lepszego.

Opublikowano

Oglądałem ten film aczkolwiek nie chodzi mi o to, a raczej o program który nie ustanawia granicy FPS lecz je zwiększa do zadanej przeze mnie np 20 i taka wartość ma się utrzymywać przez cały czas.

Opublikowano

Czarny ekran i lag po zminimalizowaniu gry(lub uśpieniu/przygaszeniu komputera) jest czymś normalnym i żadna manipulacja FPS'ami nie pomoże.

Opublikowano

Też mam ten problem. Musisz się ruszać w grze i zdala od zatłoczonego m1 bo klatki są. Fps w metin2 nie na się ogarnąć i jak masz słabego kompa,

Opublikowano

dxtory

programem tym można ustawić stałą wartość fps na dany proces

np jak ustawisz 10 to więcej niż 10 nie będzie ci generować

who cares?

Opublikowano

modulowac sie raczej nieda ale mozesz je "przypiac" do dangeo fpsa, np na 60 ze wyzej jak 60 nieda rady. i do tego niepotrzeba programow lecz karte graficzna tak ustawiasz (o ile wiesz jak)

Opublikowano

Właśnie jestem w trakcie wyboru nowej karty graficznej. 1GB tak jak pisaliście. Może metin już nie bedzie mi robił takiego psikusa po zostawieniu go na afk.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...