Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HPsRP [Autorskie Mody i Skrypty] [Role Play] [Launcher] [Klimat HP]

EroQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaby serwer jeszcze trzeba pisac podanie -.-
usunełem .minecraft ale tylko na marne
Pozdro 600
Serwer sie nie rozkreci

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Hmm.. mówisz że serwer jest słaby a nawet nie wyszedłeś ze spawna :) za taką ocenę podziękuje 

67000398651719523803.png

Opublikowano

Ja krok po kroku robiłem i bez problemu launcher się spatchował i elegancko wszystko działa :)

Co do serwera to powiem ,że klimat zajebisty jest :)
Wkręca się otoczenie , muzyka klimatowa , budowle & świat ładnie zrobione , txt pack idealnie wzmacnia efekt wizualny , a co ważniejsze ... Mamy w tym RP :)
Jeśli ktoś gra w to jak w Harrego Pottera , to da radę :)

Znajomość filmu/książki sporo może ułatwić grę , ale nie zapominajmy , że mimo wszystko jest to nadal Minecraft :)

SZCZERZE POLECAM SERWER I ZOSTAJE NA NIM ! :)

Gram pod nickiem "Stillah" . 

///

Może jakiś YouTube'r się trafi? ;>

Opublikowano

Serwer oparty o uniwersum Harry'ego Potter'a już istnieje i powiem ci szczerze, on jest świetny bez modów i tam panuje porządny RP. Stwierdzam, że albo nie wiedziałeś o tym albo chcesz stworzyć im konkurencję i powiem ci szczerze. Ich reklama gdzieś się zapodziała bo tam jest sporo napisane a jak wiemy dzisiejsza młodzież nie chce dużo czytać. Wiedza co niektórych na temat uniwersum HP opiera się na filmach i w życiu nie słyszeli o Mortadin'ie czy Mythal'u. Nie zdziwię się jak przez przez nacisk konkurencji twój serw opadnie w popiół.

@Edit

Poszukałem troszkę na forum serwera, który obecnie króluje jako RP o uniwersum HP i znalazłem twoje konto, zbanowane.....  Więc wiesz dobrze o, którym serwerze mowa.

Opublikowano

Mi launcher nie działa. Zrobiłem wszystko to co pisaliście, usunąłem .minecraft i jeszcze raz pobierałem. Nic nie pomogło, na ts nikogo nie ma, a forum serwerowego nie macie.

Opublikowano

Serwer oparty o uniwersum Harry'ego Potter'a już istnieje i powiem ci szczerze, on jest świetny bez modów i tam panuje porządny RP. Stwierdzam, że albo nie wiedziałeś o tym albo chcesz stworzyć im konkurencję i powiem ci szczerze. Ich reklama gdzieś się zapodziała bo tam jest sporo napisane a jak wiemy dzisiejsza młodzież nie chce dużo czytać. Wiedza co niektórych na temat uniwersum HP opiera się na filmach i w życiu nie słyszeli o Mortadin'ie czy Mythal'u. Nie zdziwię się jak przez przez nacisk konkurencji twój serw opadnie w popiół.

@Edit

Poszukałem troszkę na forum serwera, który obecnie króluje jako RP o uniwersum HP i znalazłem twoje konto, zbanowane.....  Więc wiesz dobrze o, którym serwerze mowa.

Jak byś chciał wiedzieć posiadamy zaklęcia takie jak Mythal i Mortadin :)

67000398651719523803.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...