Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

powołanie do wojska z rezerwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie tylko do tych co mają komisje za sobą...I mieszkają w okolicach granicy na z Ukrainą :)
Dostał ktoś z was waszych znajomych powołanie do wojska z rezerwy w związku na napiętą sytuacją na wschodzie ?

Opublikowano

@up to się tam wyrażało jakąś zgodę :O? W jakim momencie z tego co pamietam popytali o nr kontaktowy adres wykształcenie i czy ma sie prawko potem się poswieciło fujarką i do domu :D

Opublikowano

@up to się tam wyrażało jakąś zgodę :O ?

Yh, nie o to chodzi.

Po prostu jeżeli tam byłeś, oni się Ciebie powinni pytać czy interesuje cie służba wojskowa i tak dalej. Jeżeli nie, to nie mogą Cie wezwać, już nie pamietam dokładnie jak to szło.

Mają armie krajową, niech oni sie tłuką jak chcą...

Opublikowano

Żebym ja pamiętał co powiedziałem... :P
Ale wydaje mi się że w razie zagrożenia kraju mają gdzieś czy Cię to interesuje czy nie..

Opublikowano

@up to się tam wyrażało jakąś zgodę :O? W jakim momencie z tego co pamietam popytali o nr kontaktowy adres wykształcenie i czy ma sie prawko potem się poswieciło fujarką i do domu :D

Z tego co wiem to w Polsce nastąpiła profesjonalizacja armii.

Mogą Cb jedynie chyba wezwać, gdy należysz do NSR.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

trzeba by naprawdę debilem w naszym kraju by wierzyć w jakieś powołania do służby wojskowej dla rezerwy , nie ma pieniędzy na zwykłe wojsko, tnie się kadry i ilość wojska zawodowego w czynnej służbie , jakby nie było to powołuje się rezerwy wojsk ZAWODOWYCH a nie tumanów którzy praktycznie nic z wojska nie wynieśli wiadomości o wojnie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...