Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać RP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym się dowiedzieć jak zarabiać RP nie kupując ich? Czy są jakieś boty, hacki czy coś w tym stylu darmowe na RP? Bo nie ukrywam nie mam możliwości zakupu RP ze względów finansowych... Mam nadzieję, że pomożecie.

@Edit: Sorki za dział, jak coś to proszę o przeniesienie. Nie wiedziałem gdzie dać.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Robisz refflinki ,ale PC na nocki byś musiał zostawiac . A sposób jest nieopłacalny jak masz mikrofalufke zamiast komputera

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

PC na nocki to nie problem, ale boty do reflinków z tego co wiem nie są za darmo ?? Mam kompa 3GB ram, 1.8 procek więc chyba dałby radę uciągnąć jedno konto przez całą noc?

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Masz wiele strona na których wypełniasz reklamy etc. zarabiasz kasę a potem możesz za nią kupić RP

Tak samo jest strona Dogry.pl na której trochę trzeba się pobawić

Opublikowano

Nie polecam ściągać takiego gówna, a po drugie wydaje mi sie że powinien być skan zgodnie z regulaminem forum.

Opublikowano

Bo nie ukrywam nie mam możliwości zakupu RP ze względów finansowych... Mam nadzieję, że pomożecie.

2 godzinki w polu i masz ;) Teraz są prace polowe np. przy obcinaniu drzewek, to zawsze mozesz coś pomóc, pograbic patyki itp. Zawsze cos wpadnie, niż siedzieć dłuuugie godziny za marne 840 RP

Opublikowano

nie wiem czy to legalne ale podam link do bota...

xxx

bez skanu więc pobierasz na własną odpowiedzialność, dodam tylko że ja zrobiłem sobie refki na 975 i zaczynam robić więcej :)

Godzina na skan 

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dasz skan i będzie wszystko git. 

Teraz są prace polowe np. przy obcinaniu drzewek, to zawsze mozesz coś pomóc, pograbic patyki itp. 

Mieszkam w mieście ;/ Masz rację Brex...

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Wchodzisz na stronkę Lola i tam masz linki którymi polecasz grę. Rejestrujesz się dobijasz 10 lvl i masz :) Tylko nie wiem , ale chyba banują konta jeśli masz to samo IP .

Opublikowano

Nie banują za robienie sobie samemu refów. Każde nowe konto w League of Legends to dla nich pieniądze, więc riot pozwala na robienie sobie reflinków samemu.

@Edit: SorakaAD download płatny ;/

Jeśli Pomogłem, daj +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie banują za robienie sobie samemu refów. Każde nowe konto w League of Legends to dla nich pieniądze, więc riot pozwala na robienie sobie reflinków samemu.

@Edit: SorakaAD download płatny ;/

Jesteś tępy albo tylko udajesz. Zapraszam na forum lola albo regulamin(też na lolu)przeczytaj to się dowiesz, że za reffy jest w pewien sposób ban, a dokładniej odbierają nagrody i blokują możliwość refflinków ;)

@

Jedyne sposoby to DoGry.pl, refflinki, w pole zapierdalen i pracowanie ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...