Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permban- CS:GO.

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj sobie grałem z kolegami rankeda w CS:GO i doszło do bardzo dziwnej sytuacji, mianowicie graliśmy sobie, kolega został sam na 2 bodajże, jednego zabił normalnie, a drugiego zeskanował (było go słychać) zabił go i automatycznie go wywaliło, został zbanowany permamentnie, nie miał żadnych czitów, ani nic. Wszyscy normalnie grali, jedynie zbanowało tego typka... Kolega ma jedynie zmieniony celownik, nic więcej. Jakieś rady co możemy z tym zrobić?

Opublikowano

Valve bez powodu by nie banowało ja wczoraj na d2 na mixie np z awki zabilem typa przez drzwi wejsciowe od srodka oczywiscie skan i bania, potem przez smoke  jak ja bylem na poczatku dlugiej a CT na bsie  i jeszcze przez  drzwi banie typ wyrwal na B skanem. I ja jakos nie dostalem bana nigdy chociaż wiele skanów robie

579571423327107377857.png

Opublikowano

Btw od kiedy valve daje bany za free ? Moze graliscie na jakims prywatnym i dana osoba go zbanowała nic wiecej. Bo jesli ci chodzi o mecz turniejowy to tak sie banow nie dostaje.

Opublikowano

Firma Valve pisała kilkakrotnie, że zdaję sobie sprawę, że ich system VAC jest wadliwy i nie mogą z tym nic już zrobić. Byłem wtedy obecny w rozmowie i on i znajomi grali rankeda, na serwerach Steama, więc ban od konkretnej osoby jest wykluczony :)

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

Ale dostał on bana VAC czy na matchmakingi? VAC za celownik na 100% nie banuje, więc albo nie grał czysto, albo po prostu nie grał czysto xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie co do banów od VAC :) Czy może być tak, że np. przy skanowaniu komputera ten program wykrywa załóżmy Cheat Engine i bierze to jako powód bana ?

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

Bana Vac dostał, jedynie miał celownik zainstalowany, żadnych wspomagaczy itp.

Skąd to możesz wiedzieć? Bo ci powiedział? Widocznie nie mówił prawdy ;) Po prostu cheatował, tyle. VAC nie daje banów za darmo.

Mam jeszcze pytanie co do banów od VAC :) Czy może być tak, że np. przy skanowaniu komputera ten program wykrywa załóżmy Cheat Engine i bierze to jako powód bana ?

Nie.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Albo widocznie w poprzednich meczach byles miliard razy reportowany i stwierdzili ze latasz odpalony :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...