Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Google Chrome

Donzio13

Pytanie

Opublikowano

Siemanko , mam pewien problem , otóż używam Google Chrome. Od pewnego czasu męczy mnie ciągły komunikat "Kurza Twarz". Pojawia się on najczęściej zaraz po wczytaniu strony. Popatrzyłem w sugestiach Google o co chodzi. Są tam instrukcje aby zobaczyć czy są włączone jakieś rozszerzenia - mam wyłączone prócz AdBlock'a. Programy typu McAfee czy Comodo Doctor nie znajdują się na komputerze. Zrobiłem skan komputera - tak było zalecane. AVG wykazał 2 trojany które zaraz usunął. Myślałem ,że wszystko już dobrze jednak problem nie minał , wciąż pojawiające się błędy w Chromie są strasznie denerwujące.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw odinstaluj wszystkie adware z komputera, potem wyczyść przeglądarki 

Google Chrome

Ustawienia -> po lewej rozszerzenia i usuwamy wszystkie toolbary/dodatki.

Ustawienia -> po lewej ustawienia -> pokaż ustawienia zaawansowane, zjeżdżamy na sam dół i wybieramy Zresetuj ustawienia przeglądarki.

Ustawienia -> po lewej ustawienia -> wyszukiwanie -> klikamy w zarządzaj wyszukiwarkami i usuwamy wszystko oprócz google.com

Resetowanie cache wtyczek -> w pasek adresu wpisz chrome://plugins, wybierz dowolną wtyczkę, wyłącz i włącz.

Firefox

Menu pomoc -> informacje dla pomocy technicznej -> zresetuj program Firefox.

jak już to zrobisz to pobierz to 

www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

i 

www.bleepingcomputer.com/download/shortcut-cleaner/

. opalasz pierw adwcleaner klikasz szukaj/scan potem usuń/clean zrobią ci się logi w folderze C:\Windows które wstawisz na wklej.to. potem uruchomisz program sc cleaner który zaraz po uruchomieniu utworzy ci log który też wstawisz na wklej.to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...