-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Cripzore
Cripzore
Siemacie, mam następujący problem z skutkami wirusa który był na komputerze, a mianowicie:
Komputer nie resetuje Czasu Pracy komputera w Menadżerze zadań jak i w cmd - innymi słowy po wyłączeniu komputera - nawet całkowitym odcięciu prądu, komputer po ponownym uruchomieniu zapamiętuje poprzednie sesji jeśli chodzi o czas pracy komputera oraz wygląda to jakby przechodził w stan hibernacji ponieważ uruchamia się mniej niż 10 sek. a nie około 15-20 sek. (Windows 8.1 Pro) - mimo wyraźnego nieciśnięcia przycisku "Zamknij".Próbowałem nawet resetować baterie BIOSu i nic to nie dawało.

Następnym objawem jest to zaraz po uruchomieniu komputera otwiera się "Mój Komputer" mimo że nie ma wpisu w Autostarcie aby coś takiego miało miejsce - dla pewności sprawdzałem też "msconfig" ale w Windows 8.1 nie ma tam programów z autostartu.
Zastanawiam się czy OTL by tutaj nie pomógł, ale zostawię to większym ekspertom niż ja
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.