Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HLDJ.

Amestries

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest łatwe tu masz poradnik

www.mpcforum.pl/topic/933923-hldj-z-czym-to-sie-je-update-20132009/

jak masz game profile wybierz cs go. sam program wykryje tą grę. działa w 100% tylko uważaj na pliki muzyczne bo niektóre dają taki dziwny głos jak przez program do zmiany głosu ale to chyba wina konwersji

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

a jaki masz system? ja mam windows 8.1 i mi działa a mój brat ma ten sam problem i ma windows7 też nie wiem czym to jest spowodowane spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki. zobacz program slim drivers który pomoże zainstalować je.

a czy w konsolce gry pisze że załadowało?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

wysle scrana zaraz jak to wygląda moze wiesz co mam pomyśł wbij na kanał ts3 yt4u.pl jak chcesz strefa vip har3j fisst kanał hasło 666 zapraszam to ci dokładnie powiem o co dchodzi zaraz podesle screany ok

mam Win 7

Opublikowano

a mam parę pytań załadowałeś dźwięki? w jakim formacie masz pliki dźwiękowe? spróbuj paroma programami przekonwertować albo ściągnij gotową paczkę . wpisz na google paczka dźwięków hlss i w ustawieniach programu zmień na ten folder z dźwiękami. jeżeli już to nie pomoże to nie wiem co z tym zrobić :(

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

dobra wiem w czym problem. włącz grę przez program i wejdź w serwer w konsoli wpisz la . wybierz ten dźwięk wybierając odpowiadający jej numer i zobacz czy działa. a czy jak naciskasz ten bind to widać na czacie że jakbyś normalnie korzystał z mikro? ts nie posiadiam niestety i jestem na smartfonie teraz. mogę ewentualnie podać ci na pw link do steama i jak będę na steamie przetestujemy na prywatnym meczu czy słychać. mikro posiadam (wbudowany w laptop)

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...