Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czym sie roznia stwory od potworów w LoLu?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szymico, chodzi o to, że kolega nie odróżnia stworów na liniach, a potwory w jungli :) Czasem w poradnikach jest napisane np: Idziesz wyczyścić potwory następnie wracasz na linie bić stwory (ale rym xD )

Opublikowano

Stworki to są te małe creepy na poszczególnych liniach, a potwory to te w jungli, tj. Dragon, Baron, Red, Blue. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ano różnią się tym, że potwory same cię nie atakują, działa na nie kilka pasywek oraz dają więcej expa, złota i niektóre buffy

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Pasjonat
Opublikowano

Jakie boby, to się różni w chuj, np: pasywka Garena nie działa na potwory z jungli

.

Opublikowano

Jakie boby, to się różni w chuj, np: pasywka Garena nie działa na potwory z jungli

Mam lepszy przykład, E Garena, bije 100% dmg w potwory w jungli, na stwory na alejach bije bodajże 25%.

Opublikowano

Albo masterki w defie Tough Skin i Bladed Armor dziala tylko na potwory w jungli, na miniony juz nie. Dlatego roznica jest spora.

Jak wyzej, stwory prawdopodobnie chodzi o miniony, potwory sa w jungli.

Opublikowano

Chodziło mi o ult Luciana.

Rzeź zadaje czterokrotnie więcej obrażeń stworom (ale nie potworom).

Czyli działa to tylko na stwory na alejach, na drake/barona nie zadaje obrazen lub blue buff?

Opublikowano

Chodziło mi o ult Luciana.

Rzeź zadaje czterokrotnie więcej obrażeń stworom (ale nie potworom).

Czyli działa to tylko na stwory na alejach, na drake/barona nie zadaje obrazen lub blue buff?

Ulti Luciana dziala na miniony.

The Culling does 400% damage to minions.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...