Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z itemami

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wie ktoś może co trzeba zrobić gdy edytowałem w navicacie wymagany poziom w danych itemach i zrobić tak aby w cliencie pokazywało ten lvl który ja ustawiłem a nie stary?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Wchodzisz w locale/pl/ui czy coś takiego, i tam masz item_proto musisz to wypakować filearchiverem i tam szukasz wpisu do itemku i edytujesz lv.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

wchodze przez filearchiver w wypakowane locale i tam nie ma item proto a jak wejde w wypakowane locale ale nie przez filearchiver tylko folderami to jest xD

Za duża sygnatura.

Opublikowano

wchodze przez filearchiver w wypakowane locale i tam nie ma item proto a jak wejde w wypakowane locale ale nie przez filearchiver tylko folderami to jest xD

Wchodzisz folderami do locale_pl, aż znajdziesz item_proto.

Jego konwertujesz abyś mógł otworzyć np. w notatniku/notepadzie++.

Zmieniasz dane na swoje, pakujesz, wsadzasz do locale, jego również pakujesz, wrzucasz do klienta i już.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...