Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III Tajemnica Fatimska

re97kjuc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<p>Zapewne wielu z Was słyszało o objawieniach Maryi do trzech dzieci w Fatimie w 1917 r. Jak wiadomo, treść III Tajemnicy (pierwsze dwie dotyczyły rzeczy, które już się wcześniej wydarzyły, m.in. IIWŚ) była długo ukrywana, mimo woli s. Łucji (jednej z trójki dzieci), żeby wyjawić ją nie później niż w 1960 r.... Bodajże w 2002 r. osoba podająca się za s. Łucję ujawniła podczas spotkania z Janem Pawłem II, że III Tajemnica Fatimska opowiada o zamachu na niego właśnie... Ale prawda jest taka, że prawdziwa s. Łucja została zamordowana na krótko przed 1960 r. i została zastąpiona przez aktorkę! Zobaczcie sobie sami zdjęcia s. Łucji z lat 30. i rzekomej s. Łucji (po 1960 r.) -- zupełnie inna osoba!! A PRAWDZIWA treść III Tajemnicy Fatimskiej mówi o tym, że RZYM POPADNIE W APOSTAZJĘ (zrzeknie się wiary)! I to już się stało -- w 1958 r., kiedy papieżem (w wyniku sfałszowanych wyborów) został ogłoszony Jan XXIII, mason (potwierdzone przez watykańską gazetę). To on zwołał heretycki Sobór Watykański II, w którym podważono podstawowy dogmat katolicki, że poza Kościołem nie ma zbawienia... A Jan Paweł II, którego ludzie tak uwielbiają, organizował spotkania z przedstawicielami pogańskich religii (np. szamanów wudu czy buddystów (którzy w ogóle w Boga nie wierzą)), na których pozakrywał krzyże! Obecnie doszliśmy do momentu, w którym zamiast papieża mamy klauna, który mówi, że nie trzeba w ogóle w Boga wierzyć, toleruje zboczeńców i mówi, żeby katolicy przestali być tak gorliwi w sprawach aborcji (sic)...

<p><br>

<p>Polecam poniższe strony:

<p>www.vaticancatholic.com

<p>www.krzyz.nazwa.pl

<p>Ave Maria, gratia plena...

Opublikowano

ŚMIECHŁEM. XDDDDD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

bóg i tak od dawna jest przereklamowany niby kocha wszystkich ale i tak mogą iść do nieba ci którzy wyznają katolicyzm (niby jedyna słuszna religia, szkoda słów -.-) i nie grzeszą zbyt wiele ;]

Opublikowano

bóg i tak od dawna jest przereklamowany niby kocha wszystkich ale i tak mogą iść do nieba ci którzy wyznają katolicyzm (niby jedyna słuszna religia, szkoda słów -.-) i nie grzeszą zbyt wiele ;]

skad masz takie informacje ?

Bojak jestem w kosciele to a polowa ludzi stou bo nie ma miejsca , bardzo duzo mlodziezy jest.

Poczytaj biblie katechizm a potem sie wypowiadj kto idzie do nieba . ,

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

skad masz takie informacje ?

Bojak jestem w kosciele to a polowa ludzi stou bo nie ma miejsca , bardzo duzo mlodziezy jest.

Poczytaj biblie katechizm a potem sie wypowiadj kto idzie do nieba . ,

a dlaczego ?? bo zostali tak wychowani (przecież żyjemy w państwie katolickim -.-)  i ja byłem do 17 roku życia(od 15 nie chodziłem do kościoła ale wierzyłem)  wierzącym ale przestałem bo uświadomiłem sobie coś (tzw. wybudziłem się z tego snu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...