Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube - wasz wybór,wasza decyzja

Wybór publiczności  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co bardziej wolicie oglądać na YouTube/co was najbardziej przyciąga ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich tutaj zgromadzonych !

Robię ten temat wyłącznie po to by sprawdzić co najchętniej oglądacie na polskim YouTube i wykorzystam to w pewnym sensie na moim kanale czyli właściwie do własnego użytku.
Oczywiście jak to najczęściej bywa chodzi o nagrywanie na YouTube ale w tym przypadku co najchętniej oglądacie i co przyciąga was do danego filmiku i na co zwracacie uwagę :) 
A więc to by było na tyle z mojej strony :) możecie dyskutować i robić co tylko chcecie a ja chętnie poczytam :) 

Dzięki za uwagę !
Pozdrawiam 
Trixon

Opublikowano

A więc tak

Minecraft jest ciekawy ale większość osób go hejtuje  bo banda bachorów dorwała się do kompa i bawi się w youtuberów i nagrywa  żałosne materiały  ale  medal ma dwie strony wiec  jeśli masz  pomysł na  Minecrafta i wiesz ze hmm dobrze "sprzedasz" te filmiki innym  to nagrywaj MC :) (sprzedasz czyli  nagrasz taki materiał ze  widz będzie chciał więcej filmików ;) )

Let's playe są według mnie kluczem do sukcesu jeżeli dobrze grasz i  innym się podoba bo widzisz w komentarzach pod filmikiem  pozytywne komentarze i "łapki w górę" to jest to dobry pomysł na kanał :) natomiast niektórym może się nudzić  let's play więc  możesz dodawać  jakieś ciekawe akcje  z gier to się game play chyba nazywa :)

Vlogi mają to do siebie że są lepsze od audiologów o tyle że cię widać  i osoba oglądająca wie że po drugiej stronie też jest człowiek :) no i vlogi sa zabawniejsze i bardziej ogladane i lubiane .... audiologi  nagrywaj jeśli wiesz że ciekawie  mówisz i z sensem ;)

Teraz popularne są też trolle na omegle . I nie nie musisz być sławny  żeby trolować jeśli  dzięki tobie  ludzie  się śmieją bo ich ztrolujesz to nagrywaj to ;)

Mam nadzieję ze pomogłem :P

Opublikowano

Na YT ostatnio strasznie spada poziom, zamiast sensownych vlogów czy tez w ogóle filmów, można natknąc się tylko na debilne kopie tematyki robione przez ludzi których na nic kreatywnego nie stać, którzy nie mają nawet wyrobionego zdania na jakiś temat tylko zlepiają je z artykułów i z tego co ktoś inny powiedział. Jeśli masz zamiar robić kanał na yt, to nagrywaj to co chcesz wrzucić na kanał, bo to w głownej mierze najbardziej wpłynie na to jaką będziesz mieć widownie. Inni nagrywają minecrafta to mają 7 letnie dzieci jako widzów którzy nawet nie potrafią podyskutować na temat tego co sie dzieje na filmie, a inni robią filmy niezwykle ciekawe jak chociażby Sci Fun który przekazuje bardzo ciekawą wiedze jak i wymaga inteligencji od swoich widzów.

Opublikowano

audiovlogi o ciekawych rzeczach ,opowiadanie czegoś lub jakieś prank's na mieście :D to najbardziej lubie na youtube, a nie tam jakieś gierki.. grać trzeba samemu a nie kogoś oglądać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...