Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] postać do kierowania

fistus1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mimo że mam diaxa, ale i tak pierdolone pachoły będą grały w tę grę 1 raz na graczach zanim nauczą się grać na botach i uncarrabaile z darmowej rotacji.

jakie champy do 1350 ip do kierowania polecacie? myślę nad jax i trynda

Opublikowano

Jeżeli jesteś diamentem to nie powinieneś takich pytań zadawać. Udyr w jungli jedynie. Jungler jak wiadomo ma największy wpływ w early. Udyr ma bardzo dobre ganki jedynie trochę ogarnięcia potrzeba.

Opublikowano

Jeżeli jesteś diamentem to nie powinieneś takich pytań zadawać. Udyr w jungli jedynie. Jungler jak wiadomo ma największy wpływ w early. Udyr ma bardzo dobre ganki jedynie trochę ogarnięcia potrzeba.

nie udyr to nie dla mnie :<

nie powinienem chodź mówię nie zawsze dostaje mida czy topa pisząc fast win jako jedyny na lanie i muszę na adc lazić z debilami..

Opublikowano

mimo że mam diaxa, ale i tak pierdolone pachoły będą grały w tę grę 1 raz na graczach zanim nauczą się grać na botach i uncarrabaile z darmowej rotacji.

jakie champy do 1350 ip do kierowania polecacie? myślę nad jax i trynda

O ile mi wiadomo to w grach rankingowych nie można grać postaciami z rotacji, więc to problem jest z Tobą (co można wnioskować po wiedzy o grze) która jest mała jak na "diaxa" którego na bank nie osiągnąłbyś bez alledrogo :) Chyba że chodzi Ci o normale, na które o ile się nie mylę Twój "diax" nie ma wpływu mi możesz grać z drewnem.

Sygnatura.

Opublikowano

O ile mi wiadomo to w grach rankingowych nie można grać postaciami z rotacji, więc to problem jest z Tobą (co można wnioskować po wiedzy o grze) która jest mała jak na "diaxa" którego na bank nie osiągnąłbyś bez alledrogo :) Chyba że chodzi Ci o normale, na które o ile się nie mylę Twój "diax" nie ma wpływu mi możesz grać z drewnem.

a kurwa już miałem coś powiedzieć ale odmówiłem tydzień odpoczynku.. Ciekawe kozaczku w jakim ty gównie siedzisz?

tak kupiłem na ebayu boosta. wiem że rotacja jest na rankedach i gram cassio only.

@up jedyna mądra wypowiedź w tym temacie +

Opublikowano

Przepraszam, nie chciałem Cię urazić ale z tego co widzę to u Ciebie nawet czytanie ze zrozumieniem źle idzie. Napisałem że na meczach rankingowych postacie z rotacji są niedostępne, a nie na odwrót jak Ty twierdzisz. Wiesz, nie chcę Cię obrażać ale po Twojej kulturze jaką pokazujesz pisząc Twoje posty, naprawdę nie chciałbym abyś miał ten komputer, bo potem kiedy ja chce zagrać z normalnymi ludźmi muszę grać z osobami Twojego pokroju i tylko niszczyć sobie humor.

Natomiast jeśli diament pyta jak kerować gry to jest dla mnie śmieszne.

Sygnatura.

Opublikowano

Przepraszam, nie chciałem Cię urazić ale z tego co widzę to u Ciebie nawet czytanie ze zrozumieniem źle idzie. Napisałem że na meczach rankingowych postacie z rotacji są niedostępne, a nie na odwrót jak Ty twierdzisz. Wiesz, nie chcę Cię obrażać ale po Twojej kulturze jaką pokazujesz pisząc Twoje posty, naprawdę nie chciałbym abyś miał ten komputer, bo potem kiedy ja chce zagrać z normalnymi ludźmi muszę grać z osobami Twojego pokroju i tylko niszczyć sobie humor.

Natomiast jeśli diament pyta jak kerować gry to jest dla mnie śmieszne.

A czy ja pytałem jak kierować gry? Napisałem czym

To nie potrzebnie ty zmieniasz temat :) Stary ja jestem z reguły spokojnym człowiekiem ale nie lubię spamu i zbędnego wytykania mi tu, informacji że jestem brązem z alledrogo.

Opublikowano

Trydna. Puschujesz topa kilka kili 100farmy idziesz w tf zabijasz 2. masz już statika i IE więc rozpier*alasz prawie wszystko. Wlatujesz E w tf zabijasz 2, na low hp ult zabijasz 1/2 quadra kill  gg wp surrender.

Opublikowano

Trynd

• nieśmiertelność
  • dash
  • AoE dmg z E
  • slow
  • obniżenie dmg enemy (W)
  • heal
  • manaless
  • splitpush
  • dobre 1 vs 1
  • wściekłość (0,5% kryta za 1 pkt)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Vladimir

• Manaless
  • Sustain
  • Plama
  • Poke
  • Ultimate carrujący Team fight

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...