Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreator Druzny ?

DenitoV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widziałem nową opcję do gry, ale niestety chyba nie jest dostępna jeszcze u nas mam rozumieć ? Może orientuje się ktoś kiedy ta opcja będzie dostępna?

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Opublikowano

No pisało że beta-testy rozpoczynają się od 3 marca na serwerach eune i ru. Więc dzisiaj, nie wiadomo o której ta kolejka powinna się pojawić ;)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie będziesz mógł grać Treshem chyba że jest na rotce.

Ten Team-Builder dodaje po prostu mozliwosc wybrania lini którą preferujemy przed rozpoczęciem meczu, a następnie match maker będzie szukał dla nas sojuszników którzy preferują inną linie niż Ty wybrałeś żeby wyeliminować spory o pozycje na Summoners Rift. Jeśli wybierzesz midd'a będzie Tobie szukało ADC, Suppa, Jungli i Topa i tak samo w innym przypadku gdy wybierzesz coś innego. Więcej możesz poczytać na głównej stronie LoL'a :)

Sygnatura.

Opublikowano

to czekam czekam, a będzie możliwość grania postacią której nie mam bo chciałem Thresha sprawdzić ^^

Thresh będzie jutro na rotacji :D

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...