Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropy CS:GO.

StRupOwaTy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym dowiedzieć się trochę więcej o dropach w CS:GO. Ponieważ dzisiaj po turniejówce dropnęła mi Mka ( M4A4 Miejski DDPAT ) i byłem ostro podjarany że na mojego Steama wpadnie 11 €, ale była lekko używana w sumie też mały zysk będzie ale zawsze to będzie zysk, BTW może dropnąć broń z tagiem Zakazany ( bo słyszałem że typowi, polakowi dropnęła awka Pit Viper chyba przetestowana w boju, tak mi przynajmniej mówili hi hi :D ). I jeszcze czy im mamy lepszy żeton operacji ( brąz itd. ) mamy wtedy więcej dropów ( brąz - standard 4 srebro - 6 i złoto - 8 ?), i co ile się te dropy resetują.

Wszystkim dziękuję za pomoc :)!

Opublikowano

bez zetona 4 dropy  z zetonem masz 8 , co do dropu z tagiem to nie dropi tag musisz sobie sam kupić , awp te dropi na kazdym z serwerow  trzeba liczyc na farta nic wiecej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...