Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić na SinglePlayer?

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bardziej jestem taki co lubi pograć sobię z kimś na mp lecz...no właśnie lecz co to za lecz...lecz ostatnio nabrałem ochoty pograć na sp ja nigdy tak sam nie grałem na sp więc no właśnie więc... Wasza robota to musicie zakończyć zadnie ... No dobra zartowłam z tym wymyślaniem no dobra więc poprostu nie wiem co robić na tym sp napiście mi co tam można robić miałem też myśl zeby porobić jakieś trudne budowle jak zamek tylko nie wiem jak zacząć i roszerzyć . Więc napiście co można robić na sp...

Opublikowano

zależy jaki tryb.

Creative polecam ci dodatkowo super płaski i piękne budowle robić.

Survival polecam zrobić domek i wzbogacać się bez cheatów :D

Hardcore zrób dom i uważaj przy kopaniu na brak światła, by nie spawnowały się moby. Potem jak masz dobre eq walcz z nimi i nie zgiń, bo na tym zabawa polega.

Ewentualnie możesz pobrać jakieś escape

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

A co z tymi budowlami jaki możecie mi polecić i jagbyście jeszcze dodali ss

Opublikowano

Sam pokombinuj jedynie czego nie można ograniczyć to wyobraźnia.

Mam dla ciebie kilka propozycji.

Miasto z TNT ;)

Ładna wieża strzelnicza.

Rozbudowana wioska NPC.

Swój dom1:1 ;)

Swoją miejscowość 1:1 ;)

Mob Grinder.

Jakiś fajny zamek .

Pokombinuj również coś z redstonem np : zrób minecraftowy komputer z redston.

Ps: Pamiętaj wyobraźni nie da się ograniczyć.

Liczę na plusa ;)

76561198151853599.png
Opublikowano

Sam pokombinuj jedynie czego nie można ograniczyć to wyobraźnia.

Mam dla ciebie kilka propozycji.

Miasto z TNT ;)

Ładna wieża strzelnicza.

Rozbudowana wioska NPC.

Swój dom1:1 ;)

Swoją miejscowość 1:1 ;)

Mob Grinder.

Jakiś fajny zamek .

Pokombinuj również coś z redstonem np : zrób minecraftowy komputer z redston.

Ps: Pamiętaj wyobraźni nie da się ograniczyć.

Liczę na plusa ;)

Liczyć to można na like ale czy dostaniesz...nie wiadomo ;)

Zrobię sobię miasto z TNT nie zapisze sobię przypatkowo będe chciał podpalić neterack a podpale TNT i miasta nie ma i duzej części nie ma :D

Opublikowano

Jak kolega @up pobaw się MCEditem jak chcesz robic jakieś większe budowle lub budowle podstosowane pod teren ew. teren pod budowle . Większośc ludzi używa ;)

4CMc4yo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeśli chcesz możesz że mną pograć na,moim serwerze priv graliśmy sobie sami na survivalu i nie trzeba by robić zabezpieczeń.

wiem, że to trochę odbiega od tematu, ale to prawie jak sp tylko 2-osobowe. chyba, że wolisz creative to też chętnie.

Opublikowano

Hmm co robić na SinglePlayer.. Możesz robić wszystko i nic.. :D 

Ja najbardziej lubiłem budować się w górach, a więc polecam wybrać Ci wielkie biomy górskie. Wiesz o co chodzi, budujesz się w kamieniu,ozdabiasz wszyzstko tak żeby miało jakiś wygląd. Potem jak już zudujesz taki domek w skale to robisz tunele, tajne przejścia itp. To jest zajebiste. 

Coś w tym stylu : z10024206Q,Minecraft-Middle-Earth.jpg

Tylko możesz zbudować ładniej. Potem na tej górze jakąś latarnie możesz walnąć, schody w dół, wszystko co chcesz. Sam zdecydujesz, podałem CI to co ja lubię.

Kappa.

Opublikowano

Co do maszyn fakt, można fajnie się pobawić.

Ale to zalezy ud gustó :)

Jednym dużą frajdę przynosi budowanie epickich budowli, a innym bawienie się w prowadzenie niewielkiego domu z hodowlą bydła itd.

A na twoim miejscu zainstalowałbym jakieś fajne mody, i pobawiłbym się w wykopywanie złóż itd ;)

Opublikowano

Na creative/plaska mapa zbuduj piramide rzymska, koloseum :)

Zostanę Budowniczym Na Serwerze 1.6.4/1.7.2

27.02.2014 - Tłusty Czwartek

Czy dobiję do 50 postów w 1 dzień?

Masz jakiś problem? Chętnie pomogę ; )

Mój skype: windekxp

Opublikowano

polecalbym proste zaplanowanie prac na dzien i probe ich wykonania powiedzmy na jeden dzien planujesz zbadanie jaskin na kolejny zrobienie jakiejs budowli dla mniej kreatywnych graczy polecam mody techniczne bardzo urozmaicaja rozgrywke i czesto daja cel gry

Opublikowano

Ja nie mam pro x2 dobrego PC-a kiedy sobię zainstaluje Paczke modyfikacji (dziś sobię zainstalowałem sobię „minecraft hero” to od MinecraftBlow) i mi się lagowało . I chętni mógł bym sobię pograć z kimś na zwykłej mapce bez modów i te inne gówna (ale zwyjątkiem modem Herobrina) (ludzie chcący pograć we dwójke proszę pisać na PW)

@LatresoGames

Opublikowano

Na Singlu możesz się dobrze bawić, tak samo jak grając z kimś.

Pierwszą opcją jest zabawa na survivalu, hardcore. Prawdziwa szkoła przetrwania.

Creative, jakieś budowle. Było na forum wiele tematów z pytaniem co warto wybudować, poszperasz w tematach to coś znajdziesz.

http://www.mpcforum.pl/topic/361301-pytanie-minecraft-co-budowa/ - pierwszy, lepszy temat.

Możesz pobrać mapki escape, dobra zabawa. Ewentualnie wgrać herobrine'a, wtedy już sam nie będziesz ;)

Opublikowano

jakas duza paczka modyfikacji pozwoli zajac sporo czasu i dac sporo zabawy

Instalowałem już trochę paczek między innymi "Minecraft Hero" i jeszcze jakiegoś dzieciaka który myślał że jest fajny bo wrzucił swoją paczke na yt i chciałem jeszcze delboxa tylko teraz IDelti coś tam przy niej robi . I przy każdej patce zawsze na low detale miałem ok 4 fps :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...