Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quinn i Ashe

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dwa pytania:

1. Czy Quinn może iść na topa i czy ma to sens?

2. Czy Ashe może być supportem? (na lolu pisze że tak ale podobno lolowi się nie ufa)

Opublikowano

Quinn może iść na topa, ale nie sprawdzi się tak dobrze ponieważ nie ma żadnego %hp, true dmg etc.

Nie polecam ashe supporta, to typowy adc, postać zrobioną pod tą pozycje i nie radze jej z niej zabierać :P

928011413476457403957.png

Opublikowano

Quinn może iść na topa, ale nie sprawdzi się tak dobrze ponieważ nie ma żadnego %hp, true dmg etc.

Nie polecam ashe supporta, to typowy adc, postać zrobioną pod tą pozycje i nie radze jej z niej zabierać :P

Co do Quinn - grałem nią na topie i cisnąłem Tryndamere bo Quinn ma dmg i to duży, ale akurat Trynda ma escape chyba z e więc zabiłem go tylko raz. 

Opublikowano

Jeśli chodzi o quinn, to pamiętam, że kiedyś tam często grało się ją na topie, ale w teraźniejszych metach za chuja nie ujdzie.

Ashe supp raczej nie. Głównie chodzi w niej o ulta, slowa i tego kryta, ale przydaje się on tylko na początkowych poziomach.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Qiun to jeden z najlepszych adc w late jak dla mnie ;D

z ultem jak sie dorwie np do takiej kayl to pada w sekunde ;)

No jak ta 'kayl' odpali swojego ulta to w sekundę raczej jednak nie

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Aktualnie chadzam Quinn na adc i rozwalam ich. Jedyny problem z Vayne bo ma dmg nie wiem skąd ale reszta schodzi łatwo. Czyli temat chyba mogę zamknąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...