Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mój deck do maga jest odpowiedni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno złożyłem nowy deck do maga i no wydałem na niego trochę prochu coś ok 1000. Widziałem ten deck w pewnym filie na YT i postanowiłem go złożyć oto on:

beztytdid.jpg

Zamiast Lodowej lancy i Nat Pagle będzie 2x Pirowybuch. Moje pytanie brzmi czy ten deck jest dobry? Jeśli nie to dlaczego? I co można by było nim zmienić. 

Opublikowano

Według mnie Nat Pagle może zostać, a byś zamienił Tajemny Intelekt na Pirowybuch, bo według mnie 2-ch się nie opłaca. Baśniowe smoki możesz zamienić na gluty, gdyż one więcej robią. KONIECZNIE zamień Trędowate gnomy na Arani Berserker (albo na Raging Worgen), ponieważ są one usless (polecą na jednego hita i tylko agonia), a Amani Berserker ponieważ mają enrage i możesz to łatwo uaktywnić z twojego klasowego skilla. To tyle z mojej strony. Pomijając te niektóre karty(które powinnieneś wymienić) deck jest dobry :)

Opublikowano

Wywal to coś z Silencem i dodaj 2x yeti, tak samo tą lodową lance, czy jakoś tak.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Rozumiem że jest to rush magu jeśli dobrze zrozumiałem (nie wiem co to dokładnie jest). Przede wszystkim wywal obrońców argusa później możesz też kapłanki i zamień to na arcane golemy/Licytatorów z gadżetonu/dodatkowego frost bolta/jeden pirowybuch

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Rozumiem że jest to rush magu jeśli dobrze zrozumiałem (nie wiem co to dokładnie jest). Przede wszystkim wywal obrońców argusa później możesz też kapłanki i zamień to na arcane golemy/Licytatorów z gadżetonu/dodatkowego frost bolta/jeden pirowybuch

Jeden argus w decku to zawsze dobra rzecz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...