Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno PlayStation 4

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Teraz chce się zapytać czy opłaca pozbierać kase i kupic tego PS 4 może za rok ( krucho z kasą ,a nowego kompa trzeba kupić) i czy w tedy stanieje i będzie jak z PS 3 wyjdzie 234372487 wersji Super Slim - Slim etc.?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Jedno co Ci mogę powiedzieć na pewno to to, żebyś nie spodziewał się, że PS4 za rok jakoś bardzo stanieje, owszem może spadnie stówkę, ale konsola ta i tak nie jest droga w porównaniu do swoich poprzedniczek na starcie. Co do PS 4 Slim z tego co mi wiadomo, na razie nie ma żadnych potwierdzonych informacji, ale zakładam, że wyjdzie na pewno, aby zwiększyć budżet. 

Co do samej opłacalności kupna tego sprzętu, to o zaletach tej konsoli można by było książki pisać, a cena nie jest zbyt wygórowana. Jeżeli jesteś zwykłym weekendowym graczem i nie masz potrzeby posiadania kolekcji składającej się z 50 gier, to PS4 jest jak najbardziej dla Ciebie - kupujesz sobie 2-3 dobre tytuły na next gena i masz pełne wsparcie producenta jeszcze przez parę dobrych lat.

Opublikowano

Wg. mnie nie. A przynajmniej nie teraz. Dosyć drogie i mało gier. Ja bym poczekał 1-2 lata jak stanieje, wyjdzie wersja slim i będzie więcej gier. W tym momencie na konsolę jest dosłownie 15-20 tytułów do kupienia...

Opublikowano

@up

15-20 tytułów dla zwykłego gracza wystarczy przecież w samą fife grać bardzo długo lub takiego BF'a czy CODa w multi, nie zapominaj ze 21 marca wychodzi infamous do tego poczekasz ile rok- dwa? i co konsola myśle, że zejdzie z ceny do 1400-1500 w ciągu tych kilku lat, a wnioskuje ze gdzies za 2-3lata wyjdzie slim.

Spójrz na przykładzie ps3 wersja ss 500gb jest warta jakieś 1000zł nowka z jakimiś tam gierkami i move cena wacha się jakieś 1300 w sklepie.

Według mnie mozna poczekać max poł roku, bo wtedy  zdaje mi się, że wypuszczą nową serie konsoli z poprawionymi błędami ktore mogą występować itd i miejmy nadzieje ze z padem z lepszego tworzywa na analogach, ale to nie problem bo są nakładki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...