Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dosyć

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ja jestem Mateusz i mam pewien problem. Otóż gdy sam gram w lola ping jest spokojny. Jednak kiedy brat gra w tym samym czasie co ja, to ping nawet sięga po 5 tysięcy. Wiecie może czym to jest spowodowane i jak to można naprawić?

Opublikowano

To nie jest tak, internet mamy 20 albo 24 mb/s (mam nadzieję, że nic tutaj nie pojebałem bo możliwe xD). To jest tak, że razem mamy wysoki ping, nie tylko ja. W dodatku to ja jestem na komputerze, gdzie bezpośrednio mam podłączony internet a brat na laptopie.

Opublikowano

Kolega wyżej ma rację. Rozwiązaniem może być telefon do usługodawcy i prośba rozdzielenie łącza. Wtedy każde połączone urządzenie będzie miało jakby swój "kawałek"

Opublikowano

Mhm, nie bardzo wiem jak to działa. Lepiej zadzwonić do takiej osoby i poprosić mu, aby przyszedł do domu i sam obczaił co i jak, czy sam telefon wystarczy? Swoją drogą takie rozdzielenie łącza coś kosztuje?

Opublikowano

Mhm, nie bardzo wiem jak to działa. Lepiej zadzwonić do takiej osoby i poprosić mu, aby przyszedł do domu i sam obczaił co i jak, czy sam telefon wystarczy? Swoją drogą takie rozdzielenie łącza coś kosztuje?

Rozdzielenie nic nie kosztuje, przynajmniej w netii :P

A telefon raczej wystarczy, oni przecież ,,władają" tym internetem co idzie do ciebie na kablu.

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...