Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Porty w routerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie jestem uzytkownikiem Wi Fi jak wielu z nas w tych czasach. I trzeba porty w routerze odblokowac.

Moj model routera to  NETGEAR DGN1000

Prosze nie dawac mi stron z tibi GDYZ NAPEWNO CHCIELISCIE podac bo tam metina nie ma. 

Prosze jedynie o odpowiedzi pomoce. Odp typu ''nie da sie'' ''po co '' beda nagradzane warnami. Bo da sie i trzeba dla mnie bo nikt nie moze nic dolaczyc na serwer i nic ani w strone wejsc. Bo  router blokuje.

Opublikowano
netgear dgn1000 jak odblokować port

Wystarczy poszukać na internecie . 

Wpisz to w google :p .

Podałabym Ci link ale zabronione :c

DPFt2G3.png

Opublikowano

@up Kolega wyzej bawi sie w ''Mam to w dupie i sam szukaj?''

@topic    

Znalazlem cos takiego

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Netgear/DGN1000/Battlefield_2.html

I mam pytanie jak zrobic porty na metina :)

Ymm, napisałam Ci co najlepiej wpisać gdyż sama to wpisałam, podałam link tylko zapytałam także PhoEnixa czy mogę taki link, nie mogłam z powodów takich, iż to było do innego forum co jest zabronione.

Dlatego też napisałam, że 1 link po wyszukaniu.

@topic

Tam niżej masz, na tej stronie jest napisane jak dodać port.

Natomiast pod serwer gdzie jest Any(All) ustawiasz do jakiego portu ma  to być.

Potem ustawiasz IP portu i zostawiasz niżej Any

DGN10006.jpg

Wstawię Ci ss jakie porty mają być, odpowiadają one za logowanie, stronę, mysql .

post-971711-0-72166400-1393869492.png

DPFt2G3.png

Opublikowano

@up Kolezanko za duzo nie pomoglas dalas SS i napisalas to co ja wiem...

Gdzie mam te porty wpisac? Poniewaz tam sa 4 wolne miejsca a porty sie w 1 okienku zmieszcza.

Opublikowano

w panelu administracyjnym routera powinieneś mieć zakładkę NAT/PAT lub podobna, tam dodajesz porty.

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...