Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca mi się sprzedać tę legendarną kartę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno dropła mi z pakietu legendarna karta Nat Pagle. Nie wydaję mi się że ta karta jest jakoś super dobra i mi się przyda wolał bym ją sprzedać i kupić Pirowybuch do maga. Czy opłaca mi się ją sprzedać czy może lepiej wykorzystać do jakiegoś decku?

NatPagle2.png

Opublikowano

Czy ona jest słaba? Człowieku, wraz z Bloodmagem Thalnosem to najbardziej uniwersalne legendy w HS. Pasuje do każdego decku i nie opłaca się spalać na pył legendarek (no może takiego Cho czy Nozdormu) jeżeli nie odzyskasz z nich 1600. 

Opublikowano

@up Dzięki, Powstrzymałeś mnie od jej spalania, może jednak mi się przyda :D PS: Mam po porostu kolegę który mówił że to bardzo słaba karta więc chciałem to sprawdzić

Opublikowano

no to twój kolega źle mówi, dla mnie to jest karta bardzo dobra pasuje do każdego decku, sam chciałbym ją mieć(a mam tylko Ysere i Cho ;d). Dobrze, że się powstrzymałeś :D

Opublikowano

Ja posiadam tylko własnie tego Nata Pagle i  Grommasza Piekłorycza, którego  też chciałem sprzedać ale sobie odmówiłem :P 

Opublikowano

Już ci coś mówiłem. Nat Pagle zalicza się do top3 legendarys. Prawie w każdym decku ją masz, może prócz priest/shaman. Jak masz szczęście daje dużą przewagę, szczególnie jak z nią startujesz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...