Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

a ban nadal trwa

Fry13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gdzies rok temu w czerwcu dostalem bana za trainer na fife 13 i jak kupiłem sobie fife 14 to ban nadal jest, a kupowałem w premiere! Podobno ban przeszedł z fify na fife, no ale kolega mi mówił ze po nowym roku mieli odbanowywac, a tu taki chuj :/ pozatym znajomy z orgin mi mowil ze jego ziomek napisał do nich e maila cos tam kłamiąc w nim że przez przypadek dostał bana i mu odblokowali! Czemu mieli odbanowywac a ja dalej mam bana na futa? Juz mi się sezony znudzily i kariera to zaczęłem w wirtualne kluby grac kilkanaście tygodni temu! Wgl pobralem fife world i mogę tam grać w futaa w fife 14 dalej ban :/ może musze zrobic reinstal? Ja jebieeeeeee. Napisze mi ktoś tresc maila jaki mam kurwą z ea wysłać?

A do fify world trainera nie ma wiec raczej nie będę w nią grał (tak gram tylko na cziterach nie hejtujcie)

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Sorry ale nie kminie o co ci chodzi! Przecież w inne tryby online moge grać a jak chce na futa wejść to pisze ze jakiś problem wystąpił

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Eeeeej znalazłem ten link http://help.ea.com/en/article/information-about-banned-or-suspended-accounts/ i co to jest Persona namee? I jak tam mam gdzie kupilem gre to co mam napisac? Gre kupilem w Carrefour. Mam napisać że "in the shop" czy dokladny adres sklepu? "Carrefour Poland Zielona Góra Dąbrówki Street"? Pls odp bo to ważne!

Dokładny adres sklepu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Aha dz, a powiedz jeszcze źą co to jest persona name

Chodzi o nazwę jakieś osoby, ale nie mam pojęcia.

Nie jest to chyba konieczne.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...