Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy są 2 strony run w cenie 1

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w i czy zawsze jest ten pakiet tylko na koniec sezonu? Bo niektórzy na innych forach pisali, ze tylko na koniec. A koledzy mowili, ze wtedy kiedy riotowi hajs sie nie zgadza. Oraz czy bym jak napisał do riotu czy im sie hajs zgadza to bym dostala bana czy cos? ; p . 

@Edit - Czy warto na moim 27 lvl'u zbierać na strone runek jedną czy na champów? Czy czekać na promocje 2 w 1.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Możesz poczekać, a możesz składać pojedynczo. Lepiej składa się stronę ogólną, np. 4 strony to np. ADC, AP, Jungler i Tank, a w ostateczności reszta stron, dodatkowe, na dowolne zasoby, dowolnych championów. Nie pisz tak, jeszcze się obrażą i nic sobie nie kupisz. To są promocje, na jakieś okazje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dają to jak im się zachcę, na jakieś okazje typu ten koniec sezonu.

A tak to lepiej kupuj sobie teraz, za dużo byś czekał i tak opłaca ci się składać teraz runy, a nie kupować championów.

Runy dają bonusy, im wcześniej je masz tym lepiej, a champion może poczekać ;)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie czekaj na promocje, bo się długo naczekasz. Teraz warto Ci składać runy a nie kupować championów, bo w meczach na Twoim poziomie runy dają bardzo dużo. Ja składałem właśnie już od 25 lvla runy i jakoś teraz nie narzekam na brak championów. Polecam Ci złożyć je jak najszybciej abyś potem nie musiał się z nimi męczyć

Opublikowano

Możesz poczekać, a możesz składać pojedynczo. Lepiej składa się stronę ogólną, np. 4 strony to np. ADC, AP, Jungler i Tank, a w ostateczności reszta stron, dodatkowe, na dowolne zasoby, dowolnych championów. Nie pisz tak, jeszcze się obrażą i nic sobie nie kupisz. To są promocje, na jakieś okazje. 

Dają to jak im się zachcę, na jakieś okazje typu ten koniec sezonu.

A tak to lepiej kupuj sobie teraz, za dużo byś czekał i tak opłaca ci się składać teraz runy, a nie kupować championów.

Runy dają bonusy, im wcześniej je masz tym lepiej, a champion może poczekać ;)

Nie czekaj na promocje, bo się długo naczekasz. Teraz warto Ci składać runy a nie kupować championów, bo w meczach na Twoim poziomie runy dają bardzo dużo. Ja składałem właśnie już od 25 lvla runy i jakoś teraz nie narzekam na brak championów. Polecam Ci złożyć je jak najszybciej abyś potem nie musiał się z nimi męczyć

Heh, runki na mój lvl pod ad i ap mam na maxa. Teraz własnie zastanawiam się nad championami lub stronki runek . 

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Heh, runki na mój lvl pod ad i ap mam na maxa. Teraz własnie zastanawiam się nad championami lub stronki runek . 

Lepiej kupić zrobić dodatkową stronę na runy, taką opcjonalną, a championów możesz z rotacji użytkować lub kupić za jakiś czas. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

3 strony run wystarczą ci na większość postaci, uwież mi, mam 20 i używam tylko 3: ap,ad,support, na tanka lubie runy ad zeby robic dmg w early. Mam wykupione większość run i 20 stron i wogole nie używam. Czasem jak chce to gram sobie hecarimem pod movment speeda, ale to malo kiedy. Kompletuj te 2 strony wiecej ci nie potrzeba.

Opublikowano

Nie kupuj strony na runy stawaj bota jak juz chcesz strone i niechz refow ci wbije. 2strony jak masz apc i ad to spoko i narazie wystarczy. Z refow jedna mozesz wyciagnac jak chcesz tak na zawal. Ale imo nie oplaca sie kupowac na 27lvl 3strony

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...