Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Mikrofon przechtywuje dźwięki z systemu / Windows 8

NawrotGamer

Pytanie

Opublikowano

Witam

Od jakiegoś czasu (2-3 dni) nie chce działać mi mikrofon(wbudowany w słuchawkach).Na początku "suwak" w się przesuwał gdy komputer zabrzęczał.Coś poszperałem , wyłączyłem Miks Stereo i teraz nic sie nie dzieje.Myślałem , że może poprostu mikrofon w słuchawkach sie zepsuł , zakupiłem  dziś nowy ( oddzielnie) i również to samo.Nie przechwytuje dźwięku ani z zewnątrz ani z wewnątrz.Mikrofon w słuchawkach jak i oddzielny działają na laptopie.Napewno jest coś nie tak z opcjami , ale niestety nie wiem jak sie za to zabrać.Posiadam WIndowsa 8.1 oraz sterownik Realtek HD Audio (najnowszy).Bardzo prosiłbym o pomoc kogoś kto się na tym zna.Byłbym również wdzięczny za jakieś screeny w miarę możliwości.

Pozdrawiam:)

UggNk9.gif

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz podsłuch.

Jakoś duzo mi to nie mówi.Jak masz windowsa 8 to bardzo Cie prosze o wstawienie ssow lub opisane jak masz ustawione wszystko.Mikrofon nie nagrywa juz dźwięków z komputera , lecz teraz w ogole nie działa

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...