Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za lobbykicka

Antkarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się czy można wyłapać bana za lobby kicka (bo używam go rAzem z botem do klasówek żeby nie wyłapać tylu reportów i szybciej nabić bo dużo ludzi z lobby gra)?

Opublikowano

ja jade na tym bocie bez lobby kicka, niby tam ryzyko jest ale juz wielu ruskow widzialem z autofinishem i prawde mowiac te raporty to zwykłe gówno i EA ma je w dupie.

Opublikowano

dla mnie oba hacki powinny nie istnieć. Nie mają one większego sensu skoro zdobyte osiągnięcia nie przydadzą się później bo wszyscy bedą wiecznie tego używać...

Wiadomo, że lepiej używac lobby kicka i mozna sobie pomagać fast loadingiem, im szybciej nabijesz tym mniej będziesz denerwował innych  :D hehe.

Serio to nie rozumiem ludzi, którzy maja 5000+ pkt wygrane wszystkie klasówki i jeżdżą ze speed hackiem na klasówkach :D zdarzają się...

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

dla mnie oba hacki powinny nie istnieć. Nie mają one większego sensu skoro zdobyte osiągnięcia nie przydadzą się później bo wszyscy bedą wiecznie tego używać...

Wiadomo, że lepiej używac lobby kicka i mozna sobie pomagać fast loadingiem, im szybciej nabijesz tym mniej będziesz denerwował innych   :D hehe.

Serio to nie rozumiem ludzi, którzy maja 5000+ pkt wygrane wszystkie klasówki i jeżdżą ze speed hackiem na klasówkach :D zdarzają się...

Kierowca, który dobije 5000+ D na cheatach i nie ma "skilla" wpada w swego rodzaju depresję, nie może znieść tego, że ktoś (często jadący słabszym autem) jedzie lepiej od niego. Ten speedhack/autofinish którego użyje to jego sposób, na dowartościowanie się w wirtualnym świecie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A jego głównym atutem jest pisanie, że jest starym graczem, że to co do niego piszesz go nie rusza i za wszelką cenę wyjaśnianie najgłupszymi sposobami

wytłumaczenia dlaczego jego Lamborghini Miura Concept w klasie A potrafi jechać 394 km/h ni uzywajac podczas wyścigu power upów :D (akcja z wczoraj :D )

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ajjj Panowie duzo jest racji w tym co piszecie, ale ja mam np. takie postanowienie... Bede szczery nie pamietam czy gralem kiedys w Nfs World-a bez hackow (zalozylem sobie ze skoro ta gra jest tak pelna bugow + hackow nie ma sensu rywalizowac z innymi graczami, tylko kolekcjonowac sobie samochody), jednak obiecalem sobie ze kiedy uda mi sie dorwac wkoncu 1001 KM przestane cheatowac, i to jest taki cel ktory trzyma mnie przy tym zeby zdobyc te 5000 pkt. ;)

94go1x.jpg
Opublikowano

Ten Lobby kick tylko denerwuje i jest częsty w wyścigach klasowych a po kilku przypadkach, gracze mogą zacząć reportować.

Więc jest prawdopodobieństwo ale bardzo małe.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ten Lobby kick tylko denerwuje i jest częsty w wyścigach klasowych a po kilku przypadkach, gracze mogą zacząć reportować.

Więc jest prawdopodobieństwo ale bardzo małe.

Przez to, że tysiące graczy używa hacków i dziennie leci masa raportów EA się nawet nie chce tego sprawdzać. To, że zrobisz screena i wyślesz go do nich to powiedzą Tobie, że mogłeś je obrobić i wywalą się na to.

Gdyby zainwestowali nawet w takiego PunkBustera to wielu graczy banował by za nich i raportów by dostawali sporo mniej.

Opublikowano

ktos mi powie jak uzywac cheata i bota jednoczesnie? gdy włączam obie rzeczy, to wyskakuje mi "Game unsupported"

chodzi o ten lobby kick, ktory jest w trainerze by gamerz oraz tego bota na klasowki

Opublikowano

ktos mi powie jak uzywac cheata i bota jednoczesnie? gdy włączam obie rzeczy, to wyskakuje mi "Game unsupported"

chodzi o ten lobby kick, ktory jest w trainerze by gamerz oraz tego bota na klasowki

najpierw włącz trainer potem bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...