Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa mapa

PiesekLeszek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem, otóż gdy wchodzę do bitwy i zostanie wybrana mapa Himmelsdorf (czy jakoś tak) zimą (ta nowa) to mnie wywala z wota :\ wszystkie inne mapy działają tylko ta nie. Niema żadnego powodu czemu mnie wywala (brak odp itp.) tylko pokazuje sie ładowanie mapy załaduje sie 1/100 i wot sie wyłącza.

Reinstal niepomugł proszę o pomoc

@edit: nie wiem czy to też bug czy moje szczęście ale co chwila wywala mnie na tą mapę!!! (która nie działa i muszę czekać żeby mój czołg wrócił)

60vprg.png

Opublikowano

Skoro reinstal nie pomógł to zostaje tylko pisanie do supportu. Innej opcji nie widzę.

http://www.mpcforum.pl/topic/1114464-minitut-jak-napisac-do-supportu/

@edit: nie wiem czy to też bug czy moje szczęście ale co chwila wywala mnie na tą mapę!!! (która nie działa i muszę czekać żeby mój czołg wrócił)

Mój tata zagrał wczoraj z 30 bitew, ani razu na tą mapę go nie wywaliło.

Opublikowano

@up nic... 

Teraz sie trochę ogarnęło i tylko czasami wyrzuca na tą mapę ale itak bywa to wkurzające.

Pisz do supportu, innej opcji nie widzę. 

Opublikowano

Dobra udało sie. Okazało sie że mody z poprzedniej wersji to powodowały ;d (mody na skiny czołgów i muzykę nigdy takiego błędu mi nie robiły a wiele razy przenosiłem na wersje wyżej)

Temat do zamknięcia.

60vprg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...