Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreator drużyn

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, na stronie pisze, że 3-ciego marca, ale nie wiadomo o której godzinie, ja stawiam, że ok. 15/16 :)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Pewnie wieczorem :)

Wątpie, lecz są jakieś szanse ew. jutro może też być :D

Opublikowano

Wątpie, lecz są jakieś szanse ew. jutro może też być :D

Piszę że 3-ciego, nie jutro. Obstawiam gdzieś 19, tak jak z hexakillem.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Piszę że 3-ciego, nie jutro. Obstawiam gdzieś 19, tak jak z hexakillem.

Wiem, że piszę 3-ciego, ale może być jutro, wszystko się może jeszcze zdarzyć :)

Opublikowano

A gdzie napisali, że EUNE będzie testować jako pierwsze? Mamy przedział 3-7.03 dla RU+EUNE, więc równie dobrze mogą nam to włączyć dopiero piątego.

Opublikowano

Będzie o 20+ ;) Riot lubi dawać wszystko pod wieczór/ w nocy :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ponieważ są to beta-testy na normalnych serwerach, każdy z regionów będzie testował Kreatora Drużyn przez 48 godzin według ustalonego harmonogramu, zaczynając od platform: RU i EUNE w przedziale od 3 do 7 marca.

Nie wiem jak wy to rozumiecie, ale jak dla mnie oznacza to, że na RU i EUNE będzie właśnie 3 marca ;)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Dzisiaj miała zostać wprowadzona ta opcja, a dzisiaj trwa jeszcze około 4 godziny więc spokojnie. Myślę że kreator zostanie wprowadzony późniejszą porą żeby w razie jakichś komplikacji, co się często zdarza Riotowi, mogli bez problemu i płaczu nie zadowolonych graczy wszystko naprawić. :)

Sygnatura.

Opublikowano

Oby wprowadzili to jeszcze tej nocy :P Chce to w końcu wypróbować bo mam dość "i mid or troll"

Wprowadzą na 100% bo na dzisiaj zostało zapowiedziane, nie tylko Ty czekasz :P

A co do "i midd or troll" to musisz zacząć grać rankedy i wspiąć się gdzieś gdzie wychodzi to z użytku, a powiem więcej, ostatnimi czasy nawet w brązie góruje pick order i nie zaobserwowałem jakichś większych sporów o swoją pozycje :) Temat chyba został wyczerpany więc można by zamknąć c' nie?

Sygnatura.

Opublikowano

@Up nie gram rankow, ponieważ nie umiem carrowac gry. Ciagle trafiaja mi sie idioci "polaczki"...

@Temat: Ciekawe ile będzie sie czekało na dołączenie do gry jako ADC albo MID... Supportow bedzie zapewne maluuutko. (Czekanie ADC - 5 minut,   Czekanie support - 0,00002sekund)

Opublikowano

Up. PHI !  Support to moja linia :P Zawsze na nim wygrywam. Lubie to jakoś xD

Skąd ta pewność?

Otóż kolego na dziś została wyznaczona data więc... Chyba, że riot z nas zadrwi :|

Opublikowano

A to nie jest tak, że 2 dni testuje RU, a później EUNE? Chyba że nie ogarniam harmonogramu

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Mogą dać dziś, jutro, a nawet 7.

Przecież napisali, że będziemy testować w przedziale 3, a 7 marca.

Ja mam nadzieję, że dadzą jutro, lub w środę ; )

Dziś wielkiej potrzeby nie ma. Skoro wytrzymaliście 3sezony bez kreatora to te kilka dni też wytrzymacie.

Opublikowano

up. Ale to jest już to pod jaranie oh ah "w końcu bez nobów" itp wiesz jak jest :D TO tak samo jak zamówiłeś kompa w poniedziałek, a ma przyjść w sobotę jest już piątek i nie wytrzymujesz napięcia, noce nie przespane i tak dalej ... :D

Opublikowano

Do 22 się pojawi ;) Chill

nie sądze. Pewnie rano będzie już dostępny tryb Kreator Drużyn, lub jutro z kolejną aktualizacją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...