Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mod, Content Pack?

Rynichu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pilnie poszukuję dodatkowego moda lub content packa do flans moda, który dodaje:

- Wojskowe ciężarówki

- W miarę nowoczesne czołgi (wojna w wietnamie? najlepiej z afganistanu)

- W miarę nowoczesne samoloty (transportowe, bombowce, myśliwce mogą być nawet migi)

- Samochody wojskowe

Najlepiej na 1.6.4

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

na betę istniał mod ale nie pamiętam jaki, dodawał helikoptry,samoloty f-16,jeep,poduszkowiec,motor ale o czołgu nie wiem czy tam był.

Ps: To było na beta 1.7.3

Opublikowano

Kto gra w betę? Tak czy siak dzięki za odpowiedź ;)

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Gość Matrixen
Opublikowano

Poszukaj contentspacków na stronie flans moda

Opublikowano

Poszukaj contentspacków na stronie flans moda

Myślisz, że nie ogarniam? Szukałem szukałem. Nawet znalazłem niemiecką stronkę, ale tam też nic na te wersje.

3foc.png

Opublikowano

Dokładnie, na stronie Flan's moda jest wiele content packs. Osobiście polecam ci Modern Weapons Pack (dobre animacje broni nowoczesnych), World War II Pack (samoloty i czołgi, oczywiście z II wojny światowej, ja niestety mam jakiś problem i czołgi oraz jeepy crashują mi minecrafta), Manus WWII Package (tutaj trochę więcej pojazdów i trochę lepiej zrobione, ale również crashują mi MC). Nie wiem czym to jest spowodowane, ale dzieje mi się tak na wersji 4.1 flan's moda pod minecrafta 1.6.4. :(

http://www.flansmod.com/content-packs

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na prawdę? Piszę o pojazdach nowoczesnych, a ty mi tu z II wojną? Wyczuwam nabijanie postów.

3foc.png

Opublikowano

To pobierz fcpack whatever. Dodaję samoloty z star wars,avatar,i star trek.

cross! z możliwościom działek, i bronie laserowe

Opublikowano

Użyję, jednak dalej brakuje mi kilku rzeczy z tych co pisałem.

3foc.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@reff

3foc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...