Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina + FGE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, da sie w jakiś sposób połączyć Katarina Combo z bola + Freaking good evade tak aby nie przerywało ulta? Czy musze ściągnąć inny skrypt? Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak trzymasz spacje to tylko CC skille unika (a to logiczne, nawet jeśli grasz bez bola to rozsądnie jest uniknąć mocnego CC niż dalej ultować i zginąć ;/).

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Z tym, ze tam masz w ustawieniach, takie ccki jak jinx nie powinno unikac, po 2, podczas trzymania spacji opcja unikow skilli raczej sie wyłącza, wiadomo, takie ccki jak malpa czy leo nadal unika, bo to są ccki (ja je tak nazywam) 3 kategorii (pierwsza kategoria to slow, druga shnare/silence. trzecia stuny taunty fear, poliformia jest jakas 2,5 kategoria :3).

Opublikowano

Z tym, ze tam masz w ustawieniach, takie ccki jak jinx nie powinno unikac, po 2, podczas trzymania spacji opcja unikow skilli raczej sie wyłącza, wiadomo, takie ccki jak malpa czy leo nadal unika, bo to są ccki (ja je tak nazywam) 3 kategorii (pierwsza kategoria to slow, druga shnare/silence. trzecia stuny taunty fear, poliformia jest jakas 2,5 kategoria :3).

Więc co polecasz ustawić?

Opublikowano

Ja używam skryptu katarina sinister blade od Skeema i też sie bałem ale skrypt jest na tyle dobry że poprostu zanim coś Cię uderzy to zdążysz wszystkich zabić ;d Ani razu nie spotkałem się z sytuacją żeby mi ulte przerwalo bo jakiś skillshot. Hexakille na luzie takim połączeniem łapałem :)

Opublikowano

Co polecam ustwic?

Inaczej...

Polecam nic nie zmieniac, bo mi dziala prawidlowo, i nie mialem problemow, ale rowniez czesto nie gralem takimi postaciami co mozna cos przerwać... Wiec niestety ciezko bedzie mi cos Ci poradzic, wlasnie ide grac, zobacze co dokladnie tam w menu jest i sprobuje cos wykminić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...